| mutuu23 a întrebat:

Care este idolul vostru?

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu idolarizez pe nimeni, doar simpatizez.
Ovidiu Iuliu Moldovan, Elvis Presly, Victoria Principal, Patrik Duffy, Monica Dascălu, etc.
Pa, pa.

| DennyxD a răspuns:

Pai Avril Lavignelove struck idolitsa mea day dreaming

| Luori a răspuns:

Nu am nici un idol. Prefer sa imi traiesc viata cum vreau si cum stiu. Sa invat din greseli, sa ma bucur din lururile mici s. a. m. d.

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Kristen stewart... ea e idolul meu si mai e si profa de istorie big grin

| adi4ever a răspuns:

Corneliu Vadim-Tudorlaughing

| chrystyna a răspuns:

Eu una nu am un idol.Imi traiescviata asa cum cred eu, nu ma iau dupa nimeni, nu incerc sa calc pe urmele nimanui. Daca te referi la peronalitati pe care le iubesti, unii chiar le adora, asa sunt multe.Ba in lumea filmului, ba in domeniul muzicii sau modeling-ului.Sunt multe persoane de la care ai ce invata.Eu pana acum mi-am luat mai multe modele(ba din familie, ba din prieteni sau pur si simpu cunoscuti)si am luat ce era mai bun din fiecare. Unde au gresit ei, eu am incercat sa nu o fac.Si cred ca eu sunt propriul meu idol, daca pot spune asa.Imi place ce am facut pana acum, eu comand, eu execut.
Al tau care e?

| aleeee a răspuns:

Lady GaGa

identitate
| identitate a răspuns:

Nu am idoli. Daca te referi la modele, eu sunt singurul model pe care il am in viata!tongue
Oameni pe care ii apreciez? Ar fi cativa. Daca e sa aleg locul I, il acord, cu coronita, lui Cristian Tudor Popescu!winking

| alexutzu997 a răspuns:

Profa de desen si de english:X:Xlaughingrolling on the floor

| mermadia a răspuns:

Eminescu se pune? el ar fi in opinia mea, sursa de inspiratie eterna.love strucklove struck si michael jackson...sauu keira knightley, charlize theron. femei puternice!

Întrebări similare