NOname
| NOname a întrebat:

Care este lucrul, pe care ai vrea cel mai mult sa il vezi schimbat la oameni?

Răspuns Câştigător
| denismaria92 a răspuns:

Rautatea si prostia.

77 răspunsuri:
| davidutzu a răspuns:

Sa nu mai fie rai cu cei din jur, sa nu mai fumeze, sa nu mai bea si sa nu mai fie zgarciti

| madalicious a răspuns:

Cu siguranta cel mai schimbat la oameni as vrea sa vad rautatea. Sa nu mai fie asa. Din pacate... e imposibil.

| Aicilef a răspuns:

Indiferentza.suntem prea indiferentzisad

| ioana_5584 a răspuns:

Felul de a gandihappy

| PisicaAristocrata a răspuns:

Nesimţirea.

| poiuiyhvb a răspuns:

Materialismul. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invidia, egoismulwinking

| saiukarra a răspuns:

Caracterul, rautatea dar stiu ca asa ceva nu pot schimba, si de aceea ii i-au ca atare, ii suport bine! nu ii suport ii ocolesc!

| BuradaCosmin a răspuns:

Sa scapam de vicii si sa nu mai jigneasca sau sa se laude cineva.

| Giz?z a răspuns:

Superficialitatea. Mult rău ar dispărea.

| Papusha lui =p~ a răspuns:

Felu` de a gandi, agresivitatea, viciile. tot ce-i rau. + ura. si sa realizeze ce-i aia o prietenie. nu toti cunosc termenu` " Prietenie ". chiar daca acest termen nu prea mai e ca la inceput. straight face.

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Rautatea. Exista mult prea multa rautate in jurul nostru, care ma deprima pe zi ce trece.

| hippiemuslim a răspuns:

Iraționalul

| X a răspuns:

Superficialitatea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inteligenta
bunul simt
dragostea fata de cel aproape-fata de toata lumea

| Beatrice a răspuns:

...educatia lor.straight face si respectul [care nu existastraight face]

| Laura_2393 a răspuns:

Mi-ar place sa la pot scoate mastile. Macar pentru o zi sa fie ei insisi si nu ceia ce vor sa para

| micurutza2005 a răspuns:

As vrea sa schimb lipsa de iubire neconditionata, daca oamenii s-ar iubi mai mult nu ar mai exista rautate, invidie, indiferenta etc.atunci oamenii s-ar ajuta mai mult unii pe altii ar fi mai rabdatori cu mai mult respect etc. daca s-ar iubi cu adevarat unii pe altii ar face mai multe din dragoste, dar cand nu iubesti pe cineva esti in stare sa i faci orice rau sau altceva, deci iubirea face multe si poate chiar TOTULhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu mai asculte absolut nimeni manele sa dispara emoisti si punkisti si curvele

mariana
| mariana a răspuns:

As vrea ca oamenii sa nu mai fie indolenti, sa se implice in viata de zi cu zi, sa-si canalizeze energia spre lucruri pozitive si ca unii sa nu mai "vegeteze" ca florile in glastra. Inactiunea, indolenta, idiferenta nasc monstrii si acum avem nevoie de oameni activi, creativi, cu disponibilitate spre empatie, cu incredere in fortele proprii si sa incerce fiecare sa-si "croiasca" viitorul in raport cu disponibilitatile sale fizice, psihice si intelectuale.
Sper ca Mileniul III sa poata sa creeze un OM adevarat care sa nu poluieze in jurul lui, prin vorbe, fapte, acte violente verbale ori fizice.
Visez la un OM cultivat, sincer, activ, luptator, deschis la minte si empatic, sper ca visul meu sa devina o realitate, pentru care inalt rugi catre Cer.
Felicitari NOname pentru intrebare, cred ca la ea ar trebui sa raspunda cat mai multi useri TPU pentru ca sunt convinsa ca fiecare are motivatia lui in "crearea " unui om "nou".

| Razvan a răspuns:

Faptul ca respecta banii si nu oameniiraised eyebrows

| malina_9825 a răspuns:

Zgarcenia.egoismul.

| viopop54 a răspuns:

In acest moment, Guvernul!

| andraspune a răspuns:

Snobismul, minciuna si prostia.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să nu mai fie turnători, bârfitori, răi, etc.
Pa, pa.

| adriangabor92 a răspuns:

Sa dispara minciuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lipsa educatiei si a judecatii.Nu m-am putut opri doar la unul.

| just0stefana a răspuns:

Din experienta mea proprie am aflat ca la oameni le-ar fi cel mai bine daca le-as schimba felul in care nu stiu sa aprecieze ceea ce au!

prea tarziu sau in unele cazuri...NICIODATA...nu is vor da seama ce au avut si cat de important e acel lucru! peace sign

| irinuca_6056 a răspuns:

As vrea ca sa nu mai polueze natura sa fie mai indulgenti mai recunoscatori cu o credinta mai mare fata de Dumnezeu si sa aiba un respect fata de cei din jur... buna intrebare...bravo! ar trebui sa ne schimbam noi pentru a da in exemplu celor din jurkiss

luciana
| luciana a răspuns:

Bun simt, Inteligenta, Respect, Educatie, Cultura, Curatenie Trupeasca si Sufleteasca si nu in ultimul rand, Generozitate. Numai bine si o vacanta de vis, Lucien.