Depinde de tine sa iti gasesti ceva ce nu e rahat. "Mergi la sala" sau alte de-astea. Nu sala, dar chestii cu ocazia carora sa cunosti oameni misto, care de cele mai multe ori ajung sa vada ce e misto dintr-o situatie naspa - ciclisti, bikeri, montaniarzi, pasionati de un anume gen de muzica (bine, aici ma gindesc in special la metalisti si aia fierti pe simfonica sau jazz), omuletzi care se implica in actiuni de voluntariat, si lista ar putea continua.
Eu cred cu Adevărat și din toată inima mea și din tot sufletul meu Scopul vieții, este să fim oamenii în rândul oameniilor.
Orice necazuri orice probleme, orice ne întâmpină în viața de zi cu zi este important, să rămânem conștiienți noi în sine, să luptăm cu Adevărat pentru toate visele dorințele pe care le avem în viață, indiferent căt de greu ne va fi, trebuie să continuăm să luptăm săi mulțumim lui Dumnezeul pentru binele pe care ni-l oferă, săle mulțumim oameniilor care ne stau alături la greu și la bine, să fim oamenii în societate, cu oamenii să nu discriminăm alții oamenii indiferent de religie, să Nu fim rasiști, Să nu fim nesimțiți cu oamenii!
Viața este grea, nu-i ușoară pentru nimeni, important este să luptăm prin muncă, și onestitate să obținem de la viață tot ce neam propus și dorit! Fără săi deranjăm pe alți oamenii, fără să furăm sau săne batem joc de binele pe care ni-l face alți oamenii nouă, este enorm de important să înțelegem că, prin muncă putem obține totul în viață!
Mulțumeștei lui Dumnezeul pentru tot ce ai, Mulțumește oameniilor care teau ajutat la greu petru tot ce ai, este important să fim recunoscători cu Adevărat oameniilor care neau făcut bine în viață.