Nu e de loc ciudat visul tau. Inseamna ca in subconstientul tau exista preocuparea ca tu sa faci ceva, sa ajuti, sa sprijini pe cei aflati langa tine, ori care depind de tine. Stim cu totii ca daca nu faci nimic si daca speranta iti dispare, lumea ta interioara se destrama si atunci nu mai vezi "luminita de la capatul tunelului".
Cred ca esti un om profund si te preocupa dezinteresul de care dau dovada cei din jurul tau. Ai dreptate, lumea nu dispare daca si noi muncim pentru a proteja natura si pentru a fi "sustinatorii" binelui in fiecare zi din viata noastra. Dragostea pentru natura si pentru cei in mijlocul carora traim, da sens vietii noastre si ne determina sa speram ca lumea noastra este "eterna". Nu faci bine cuiva doar pentru a-ti fi rasplatit, insa binele si iubirea ne pot salva atat pe noi, cat si planeta in care traim.
Ca sa-ti raspund la intrebarea ta :visul meu este legat de realizarile mele, de gandurile la cei dragi, iar cosmarul meu este sa nu dezamagesc, sa nu cad in ridicol.
Bun mod de analiza si trebuie sa ne confruntam cu realitatile de fiecare zi, pentru a putea sa contribuim la binele nostru si la mentinerea unei vieti echilibrate pe TERRA.
Omenirea nu va dispare de la sine, dar noi putem sa grabim dezastrul si sa ne facem vietile noastre un chin, prin dezinteres, poluare, delasare, negativism si rautate.
Un gand bun tuturor si faceti doar bine pentru ca, drept corespondent, veti primi si voi binele multiplicat, prin ceea ce vor face urmasii vostrii pe aceasta lume, pentru ca depind de voi si de puterea voastra de a-i educa si de a-i pregati pentru viata.
Eu visez aproape in fiecare noapte... uneori si 2-3 vise pe noapte
Sunt multe vise ciudate cum a fost unu...baiatu` cu care "aproape" eram eu, statea langa una, si o pipaia si ii zicea intruna "esti cea mai buna, nu e nimeni ca tine, te ador"...Thoamne turbam
)
nyoentox2002 întreabă: