| Neamtzu103 a întrebat:

Care ma ajuta si pe mine sa fac bani la barn buddy pe hi5 cu acel cod sau ce este el? Haideti va rog ca vreau sa imi cumpar toate spatile si nu cred ca voi mai face bani avand in vedere ca m-am apucat sa fac cupe si am inceput de la cele mai slabe. Funda desigur!

7 răspunsuri:
| blabal a răspuns:

Eu zic mai bine sa lasi jocurile ca nu ajungi nici unde cu ele mai bine fa orice nu stiu :sport lectura pictura...ps nu mi trebuie funda ca eu nu raspund la intrebari pentru funde si fundite! noroc in viata laughing)

| Brunette_2688 a răspuns:

Nu poti sa faci bani cu acel cod. in fine nu stiu prea bine, dar planteaza flori. de exemplu la narcisa galbena iti scoti 2000 monede la fiecare recolta. faci bani fff repedelaughing eu am cumparat un urs panda un elefant si un cal cu banii facuti de pe florile astea in 3-4 zilehee hee si 950 de credite cand faci cupabig grin :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra aici daca vrei pentru a ma adauga la vecini http://www.hi5.com/......pCanvas.do

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa fac bani multi cu cod cum? id norbi_noni id meu plszz sa intrati sa-mi ziceti

| karolinutza a răspuns:

Buna
degeaba ai bani pentru ca nu poti sa cumperi toate terenurile
pentru ca la fiecare tern trebuie sa ai un anumit level asa ca degeaba ai multi bani

funda?

| diana_3977 a răspuns:

Pss, daca ai bb poti cumpara si daca esti la nivelul 0

| Neamtzu103 explică:

Levelul meu este 112 asa ca pot cumpara... mai am nevoie doar de 3