anonim_4396
| Anonim întreabă:

Care sunt niște întâmplări ce pe moment le-ați considerat negative, chiar teribile, dar pe termen lung ați ajuns la concluzia că au dus la ceva bun?

8 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Aproape orice intamplare :/

| Naty1 a răspuns:

Cred ca in orce rau este si un bine si in general greșelile (nu neapărat foarte grave, cum ar fi o crimă ca aia deja e mult) te invata la final o lecție.
Iti dau un exemplu dintr-o relație. Poate iti iei pe cineva ce nu e tocmai ok, de care ti se spune ca nu e tocmai ok, ce proate te si agresează sau nu te respecta si stai cu el/ea timp îndelungat pentru ca nu conștientizezi pericolul până la un moment dat cand spui stop.Eh,chiar dacă ai pierdut ani si poate te-ai sacrificat pentru el/ea, chiar daca ti-ai îndepărtat familia sau prietenii, chiar dacă poate ai întâmpinat si alte probleme o data ce te desparți vezi altfel lucrurile, sti ce sa alegi, sti pe cine sa ocolesti si ai toate sansele ca viitoare relație sa fie frumoasa si pana la adânci batraneti.

Orce lucru gresit din care înveți ceva e bun in felul lui.

| SilentRain a răspuns:

Nop,au mers din rau mai rau
Cel puțin am învățat să evit unele situații happy

| DoarBogdan a răspuns (pentru SilentRain):

Dar din moment ce nu s-au intamplat, de unde stii ca le-ai evitat? thinking

| SilentRain a răspuns (pentru DoarBogdan):

Simplul
Daca știu că X și Y nu sunt de încredere, ii ingor total și refuz orice tangență
Evit să îmi mai pierd timpul prin cartier de dragul plictiseseli
Nu am o certitudine exacta că ce se va întâmpla poate fi rau sau bine
De cât să mai risc, rămân in "safe zone"

| Apokales a răspuns:

Faptul ca am cam stat izolat o lunga perioada de timp. Partea proasta este ca nu mi-am format niste contacte cu oamenii, partea buna este ca am o personalitate cu mult diferita fata de restul.

| 86wally83 a răspuns:

Toate lucruile care mi s-au intamplat le-am luat ca pe niste experiente, pentru ca asta sunt pana la urma

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Posibil să fie oameni care au avut o anume dependență,un anumit comportament și limbaj,iar în urma acestora au văzut că nu doar familia și cei apropiați i-au părăsit, însă și cei din jur îi ocolesc.Și atunci ei s-au "trezit" și și-au revenit, dându-și seama de răul care întâi și-l provoacă lor înșiși, apoi celorlalți, astfel devenind un exemplu.