| Manugabi a întrebat:

Cat de frecvent este bullyingul la tineri gen 18-25 ani?
Și cum se manifesta

5 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Bullying la varstele astea sunt destul de rare. Majoritatea deja isi vad de treaba si isi intemeiaza familii ( ma refer la cei de peste 20-22 ).

| Manugabi explică (pentru StoicAnalysis):

Eu am scris asta pentru ca am văzut ca se mai poate întâmpla, în anumite cazuri chiar la locul de munca la aceste varste, dar sub forma de mișto

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Manugabi):

Eeeh, asta cu misto-urile sunt exagerari dramatizate. In viata trebuie sa ai si caracter. Sa nu fi papa lapte. Nu toata lumea se va purta cu tine cu acelasi nivel de respect pe care il astepti. Trebuie sa te astepti in viata si la chestiile de genul.
Daca nu esti genul care tine la gluma si care ia personal fiecare misto, e clar ca vei fi tinta perfecta pentru asa ceva.
Daca iti vezi de treaba, nu pui la suflet, si arati ca nu te afecteaza mistourile respective, nici ei nu o sa mai continue. Daca dai dovada si de putina autoironie, e perfect, te vei integra de minune si asa inveti ca nimeni nu iti vrea raul de fapt, ci doar incearca sa se distreze.

| Manugabi explică (pentru StoicAnalysis):

Frt știu asta, problema mea e ca se rade atunci când comentez sau ripostez eu, de ce se întâmplă asta?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Manugabi):

Pai ei vad ca tu te simti atacat si ripostezi sub forma de aparare. Asta si spuneam, Ca ei daca te vad ca pui la suflet, imediat iti prind punctul slab si o sa tot continue. Ai nevoie cumva sa le arati, ca pe tine nu te deranjeaza.

Întrebări similare