Mi-am dorit sa lucrez intr-un laborator, in halat alb, in conditii curate. In linii mari cam asta fac si acum. Daca nu mi-ar fi placut ce fac acum nu rabdam atatea din partea,, sistemului". Mi-am mai dorit foarte tare sa gasesc un barbat exact asa ca tatal meu pe care il admir foarte mult. Mi-am mai dorit sa am o familie fericita. Nu stiu cum se vede privit dinafara dar eu pot sa spun ca mi-am implinit visele si atata timp cat suntem toti sanatosi suntem fericiti.
Bine la mine e cam precara treaba.Inca n-am ajuns sa imi aleg o cariera, dar am facut o mare prostie cand am dat la profilul stiinte ale naturii.Era la moda sa fii doctor pe atunci si oarecum profilul inlesnea treaba. Din prima saptamana de liceu mi-am dat seama ce prostie facusem dar din lasitate nu m-am mutat.Cand am vazut eu ca in primele 5 zile de scoale dadusem 7 lucrari(interval 15 sept-19 sept) am zis ca ma mut din liceul ala.Totusi n-am facut-o. Din lasitate.Si acum, mai trebuie sa trag 2 ani de zile din greu la un profil pe care il detest.Si dirigul mi-a zis ca eu trebuia sa ma duc la filologie.Pacat.Inca mai am timp sa iau o decizie buna in privinta facultatii.Desi momentan sunt cam dezarmata. Din cauza lasitatii mele, trebuie sa muncesc dublu in clasa a 12-a:o data pentru bac si o data pentru admitere
In general datorita imprejurarilor mai toti ajungem sa facem altceva decat ce ne-am dorit initial. dar asta nu e mare problema, omul se adapteaza noilor situatii, si la urma urmei poate ce ajungi sa faci, altceva decat ce ti-ai dorit ajunge sa iti placa mai mult. dar oricum depinde de situatii. Dar oricum eu sunt de parere ca oricand cu putina munca te-ai putea intoarce la ceea ce ti-ai dorit initial sa faci.Bine depinde daca are legatura cu varsta atunci poate nu.
Eu... mmm, mi-am dorit sa ajung medic veterinar, iar datorita motivelor de pe atunci am renuntat asadar ajungand sa lucrez la ceea ce fac acum: IT/OP PC'(Contabilitate primara), deci la cu totul altceva. Insa, imi este bine si asa: supravietuiesc. Viata merge inainte, noi sa fim sanatosi!
"Initial" asta e foarte relativ. In cazul meu, "initial" a fost pe la varsta de 5-6 ani, cand voiam sa ma fac "plimbareata". Nu ma intreba de unde mi-a venit ideea asta, ca nu stiu.
In schimb, acum chiar fac ceva total diferit de ce-mi doream la 18 ani, cand am terminat liceul. Atunci imi doream sa devin pilot de linie. Si, mi-aduc aminte ca, seful Scolii de Piloti de la Otopeni era, pe vremea aia, Aurel Raican, care mi-a spus, cu un mare dispret, ca nu se primesc fete acolo. M-au gasit niste draci cat casa si, iesind pe usa, am marait printre dinti, dar destul de tare cat sa ma auda: misoginii dracul!
Acum, am o meserie potolita, linistita, dar regret inca faptul ca nu am "aripile" pe care mi le doream.
FoxyM întreabă: