| Dan a întrebat:

Cati dintre voi va dati seama ce se intampla in lume?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Cred ca fiecare se gandeste ca, lumea este intr-o schimbare continua si se incearca o adaptare disperata, la aceste schimbari ce intervin mereu.
Suntem prea "mici" ca sa intelegem, de ce unii oameni vor sa se imbogateasca, producand armament, altii raspandesc virusuri pentru ca, fabricile de medicamente sa vanda vaccinuri etc.
Suntem la cheremul celor bogati care sunt cei care dispun ce este de facut, iar noi ne executam, pentru ca asa cum am spus, nu putem sa intervenim pentru a schimba ceva in bine, neavand forta economica care sa ne sustina punctele de vedere.
Dar in lume nu se intampla numai lucuri rele, mai sunt si oameni devotati, talentati, creativi care cauta si gasesc solutii la probleme ce in prezent nu au rezolvare. Din pacate, despre acest tip de oameni, nu se prea vorbeste, media ne tine la curent doar cu acele cancanuri, care le cresc audienta, ori desfacerea ziarelor, revistelor etc.
Viitorul insa trebuie sa-l scriem fiecare dintre noi, prin faptele mici pe care le facem, pentru a ne umaniza mediul in care traim, pentru a colabora cu oameni asemeni noua si pentru a ne creste si educa progeniturile, in spiritul bunei credinte, respectului si intelegerii corecte a notiunii de democratie, muncind cat mai bine pentru a avea din ce trai si pentru ca aceasta tara frumoasa Romania sa ajunga la locul pe care-l merita, adica printre tarile dezvoltate ale Comunitatii europene.
Un gand bun tuturor, multa sanatate si cat mai multi oameni responsabili care sa puna "umarul" la schimbarea in bine, a lumii in care traim.
Dane, trebuie sa fii optimist pentru ca, viitorul se va scrie in cartea de istorie a neamului romanesc si sper ca, acest viitor sa arate altfel decat il vedem acum.
Criza va trece iar noi, trebuie sa stim ca, doar cu ajutorul fiecaruia dintre noi si noi si tara vom putea propasi. O mana de oameni din conducere, indiferent cat de buni si cinstiti ar fi, nu pot sa produca aceasta schimbare, fara contributia fiecarui cetatean capabil sa munceasca si sa-si aduca contributia la binele tarii si al lor personal.

5 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Eu da.

| ATHOS a răspuns:

Spune-ne si noua Danut!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Am impresia ca tu crezi ca esti singurul!

| Ady93 a răspuns:

Sa ne dam seama. fiecare isi da seama de lucruri diferite, fiecare priveste lumea si ceea ce se intampla in ea diferit, dar eu o sa zic ca inca nu am ajuns acolo, mia am multe de invatat.

| Razvan a răspuns:

Eu sunt pe dnd pana vine sfarsitul lumiiyawn