Câți prieteni aveți?
toti care au fost si sunt la greu alaturi de mine
Care sunt calitățiile unui prieten?
sa fie sincer, serios, sa imi facem acelasi pasiuni
Ce vă așteptați să facă un prieten?
numai am asteptari de la nimeni
Ce nu vă așteptați să facă un prieten?
sa ma dezamageasca
Cum vă dați seama că cineva vă este sau nu prieten?
greu ca uni joaca teatru bine
Ce înseamnă un prieten?
multi cu numele, o cifra, un numar
Prietena am doar una ca nu imi trebuie mai multe.
Prietena mea are calitatea de a ma intelege.Nu am chef de iesit sau sa ma plimb prin mall sau prin parc chiar daca ea vrea sa iasa si cu toate astea nu se supara pe mine. Vorbeste si cu orele cu mine la telefon sau fata in fata si imi completeaza ideile, imi da dreptate sau ma dezaproba atunci cand ma sfatuieste...
Cele mentionate mai in sus plus sprijin si ajutor la nevoie.
Un prieten nu ar trebui niciodata sa iti tradeze increderea, sa te minta, sa te barfeasca, sa te lase la greu.
In general tot cam atatia. Uneori se mai schimba. Dar numarul tot pe acolo fluctueaza. Nu e vreo evolutie exponentiala sau naiba stie. Adica nu mai mult de 5-6, 8-9, 1-2, 3-4...11.6-7, nu stiu cati sunt acum.
https://www.youtube.com/watch?v=-ByU20e7gnA
Calitati...sa avem multe chestii in comun, dar sa te respecte si sa nu te trateze cu partea dorsala niciodata.
La ce ma astept? Fix ce am zis adineauri, sa stie sa dedice timp cu tine, sa contezi macar cat de cat acolo in viata lui, sa nu te tina doar asa de plictiseala. Ma astept mai ales sa comunicam totusi mai frecvent. Altfel nu suntem prieteni, ci niste cunostinte/colegi, alte bazaconii.
De asemenea, destul de important, nu prea agreez sub nicio forma omul avar, tolomac, puturos, invidios, fatarnic, narcisist. Trebuie evitati neaparat.
Ma astept sa nu repete niciodata aceleasi greseli, altfel o terminam, n-are rost sa mentinem o prietenie toxica.
Iti este loial, nu te evita si nu iti insala increderea niciodata. Si daca cumva o mai face (nu neaparat cu intentie) sunt sanse sa-si admita si greseala si sa isi ceara scuze.
Ultima intrebare e cam tot ce ai intrebat deja.
1. In persoana? Zero. Aveam, dar nu iti place cand esti folosit.
2. Sa fie o persoana cum trebuie, adica buna si onesta. Atat conteaza.
3. Sa te ajute la nevoie, dar nu inseamna ca o va face.
4. Te poti astepta la orice.
5. Dupa cum este, el, persoana lui.
6. Asta inseamna ceva diferit pentru fiecare. Exista prieten de prietenie, de afarace, de nevoie, de obligatie, de multe feluri, in special de interes.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: