Întrebare recomandată | jrockfreak a întrebat:

Ce aș putea face să fiu mai blândă cu mine însămi? Obișnuiesc să fiu dură asupra mea de exemplu cu chitară, mă enervez că nu îmi iese sau mă simt vinovată că nu repet cât trebuie La fe e și la școala sau în alte situații de zi cu zi. Ceva trucuri? big grin

Răspuns Câştigător
| Elynad a răspuns:

Mda... Este un conflict intre acceptare si dorinta de performanta. Tu esti nemultumita de performantele tale deoarece stii ca esti capabila de mai mult. Probabil ca ai o doza de comoditate pe care ti-ai acceptat-o si acum te pedepsesti pentru asta.
Nu exista trucuri, exista doar autocunoastere. In cazul tau trebuie sa-ti cunosti limitele, sa le accepti si apoi sa incerci sa tile depasesti. Nu poti depasi niste limite pe care nu ti le-ai acceptat.
Altfel spus, tu faci atata cat poti si lasi sa vina restul de la sine. Daca va fi bine sau va fi rau nu mai tine de tine, daca tu ai facut atata cat ai putut.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa...

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Oricum trebuie sa gasesti un barbat care sa te imblanzeasca laughing Glumesc si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gaseste ceva ce te relaxeaza, pentru mine personal este rock-ul si ascult intensiv, spre scoala, catre sala, inapoi acasa s.a.Incearca sa fii mai optimista, poate fii extrem de greu daca esti o pesimista.Personal stiu sentimentul de a te enerva din nimicuri dar pe masura ce iti implinesti din ce in ce mai multe obiective vei avea acel sentiment de accomplishment si implicit, vei fii mai blanda cu tine insuti happy

| neca a răspuns:

Dă vina pe altcineva, când nu iți iese cu chitara uităte la cer și țipă obama

| jrockfreak explică (pentru neca):

Obama. laughing) deși ai nimerit-o, nu îmi pare foarte ok omul ăla din chestiile pe care le-am auzit că le face.

| T0T a răspuns (pentru jrockfreak):

Atunci tipi Putin. Frumos ca canti la chitara. Ar trebui sa fii mai calma, cu vointa poti.

| NaomyTommy a răspuns:

Ar trebui sa te uiti in oglinda cand iti iesi din fire eu mereu cand ma enervez incep sa plang apoi ma uit in oglinda si imi trece succes!

| RoseBlack01 a răspuns:

Sincer? Si eu am primit chitara ieri si sunt propriu zis obsedata de ea. Nu stiu....cred ca ar trebui sa o lasi un pic mai moale la scoala. Adica daca iei un 7 iti spui ca nu esti nici prima, nici ultima care ia aceasta nota. De asemenea poti sa spui ca poti sa tii-o indrepti. Adica, ce vreau sa spun este ca poti invata mai prost la inceput iar la sfarsit sa inveti de 9-10 ca sa-ti indrepti media. Cam asta ar fi...
Sper ca te-am ajutat. :*

| Crysssty a răspuns:

Incearca sa fi mai calma spune-ti in minte "Stiu ca pot sunt capabila sa pot face asta"Prin exercitiu vei fi cea mai buna la chitara..cand te enervezi foarte tare daca nu merge cu calmatul exteriorizeazate pe ceva.Varsati nervii pe o jucarie de plusilaughing poate merge.Eu sunt o persoana impulsiva ma enervez din orice.Trag aer in piept si imi adun calmul nu vad si nu aud nimic in jurul meu. Tineee!big grin.Multa bafta cu nervi.

| Szasz_Giully_1998 a răspuns:

Mm... da happy inteleg prin ce treci, e o parte din tine acea pe care nu o poti controla... cand dintr-o data nu iti iese ceva bine de obicei plangi, te enervezi (de ex am luat 5 la fizica si am plans o zi intreaga, dar apoi s-a rezolvat, am media 9 big grin)... ca sa controlezi partea aceea din tine trebuie intau sa NU o lasi sa te controleze ea pe tine... cand nu iti iese ceva, numara incet si incearca sa gasesti o rezolvare happy Sper ca te-am ajutat FUNDA? apropo gandeste-te la ceva frumos cand te stresezi big grin