| manu_7954 a întrebat:

Ce ai face daca ai stii ca asta e ultima ta zi din viata?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

As considera ziua asta ca fiind una normala. Nu as schimba nimic. As accepta soarta cu demnitate si atat.

4 răspunsuri:
| lucianpasserby a răspuns:

Oh dastraight face chiar ca as trai-olaughing as lua persoanele cele mai apropiate de mine si am merge undeva (intr-un loc special pentru noi.care sa aiba o semnificatie)...am sta si am rade de cine stie ce faza aiurea din trecutlaughing si as incerca ca ziua aia sa fie perfecta (pnm - e ultima)thinking mi-as scoate toti banii de pe card si i-as cheltui pe tot ce mi-am doritlaughing as fi amabil cu toata lumeathinking + as bea o ceasca mareeee cu ciocolata caldalaughing (asta inainte sa mor)

| Roxy a răspuns:

Pai in primul rand las suna pe cel mai bun prieten al meu si pe varumio si am face impreuna cam toate chestile astea.
Bungee Jumping
Parasutism
Scuba-diving in Australia
I-as injura pe toti care nu vreau sa vina la inmormantarea mea
Mi-as Tatua tot corpul(si nu cu desene aiurea...)
Mi-as pune piercing in limba, buric, ureche(vreo 3-4)
Mas duce in cel mai tare club din oras si as face streapteaselaughing
Mi-as cumpara telefonul asta nou de la nokialaughing
As manca Un kilogram de fructe de mare preparate de mama:angryador tot ce i peste)
Nu mi-as face patu in dimineata aceea
As bea cea mai buna cafea din lumebig grin
As inchiria o camera plina de mobila, dupa aceea sa o distrug:Xdevil
Mas urca pe bloc si i-as omora pe aia ce ma enerveaza la culmea(sunt putini dar nah)
Prea multe lucruri pentru o singura zi, da tot o sa le fac odata si odatadevil
Cam tot ce mi-am propus pana acum am facut
Nu o sa omor oameni...happy

| VacaVacuta a răspuns:

As iesi afara cu prietenii, undeva la o terasa scumpa ca sa mancam si sa radem de amintirile din copilarie. Am merge la rau ca sa pescuim. Apoi am merge acasa la mine si am da petrecere. Si seara am manca pestele pescuit de noi la amiaza. Am juca apoi table pana n-am mai vedea pieselelaughing. In ultimele minute vom vedea un film de groaza iar apoi am sa le zic ca le multumesc ca au fost aproape in ultima zi. Atat.

| xSoaked a răspuns:

As lua bilete de avion pentru mine si toti prietenii/familia si i-as cara pe toti in Londra (iubesc orasul ala) unde am petrece ceva timp si am bea cea mai buna cafea. Desigur, in avion, pe drum, am da o super party. Si in avion s-ar difuza muzica aleasa de mine, la maxim, ca sa fie preferata mea. As merge urgent sa ii vad pe Adam Lambert, Aerosmith (desi abia i-am vazut, dar asa, mai de aproape) si Lady Gaga. Si as sari cu parasuta rolling on the floor Si mi-as face un tatuaj pe tot spatele, cu i love: si acolo as insira toate lucrurile pe care le iubesc. BTW, asta e gen filmul "The bucketlist" - Daca nu l-ai vazut cauta-l pe net. E superb :X