| Ambivert a întrebat:

Ce caut eu într-o lume atât de rea,parșiva,prefacuta,rasista,dușmănoasa,bârfitoare, invidioasa? In care omul bun și sincer e marginalizat și cel rău și fals are ogramada de prieteni? Unde omul bun e batjocorit și cel viclean aplaudat? Unde între romani și țigani exista un rasism mascat și o dușmănie de nedescris? Unde hotul te striga hot,prostul te face prost,nebunul te face nebun?
Unde creștinii sunt mai rai și diabolici decât ateii! Unde nu mai exista iubire,sinceritate,empatie,compasiune loialitate!
Unde prieteniile se găsesc doar în citate și versuri! Unde neamul nu mai e neam ca odinioară?
Unde la noi invidia și barfa e omniprezenta!
Unde ne mâncăm unii pe alții și fiecare crede ca are dreptatea lui absoluta și crede: perfect,geniu,atotputernic, atotputernic,atotștiutor, omniscient ca asta vad la romani și minorități ( gipsy people) în fiecare zi!
Unde manea e ascultată de majoritatea romanilor dar ei urăsc țiganii de moarte da sunt morți după muzica lor!
Unde pentru bani ești ucis! Unde,dacă ești diferit,un liniștit care își vede de treaba lui ești luat peste picior sau făcut în toate felurile.
Unde ne bucuram am văzut pe tiktok ( romanii nu țiganii atenție) ca a murit un om doar ca nu era plăcut de niște idioți și idioate,care se cred judecatori!
Unde radem de oamenii bolnavi,diferiți în loc sa dam o mana de ajutor ii mai și umilim!
Unde, dacă ești autentic și le zici pe nume la unii ești făcut în toate felurile fiindcă ei sunt obișnuiți mereu sa fie de toti periați!
Unde minciuna a devenit un adevăr,și adevărul o minciuna!
Aproape majoritatea dintre romani și țigani sunt asa cum am menționat eu în aceasta postare! Sunt și oameni buni dar și aia se conformează celorlalți pentru a fii băgați în seama! Ca. dacă ești diferit ești stigmatizat!
Ce vremuri trăim? Ce rost are sa trăim asa în minciuna zilnic? Sa fim actori, care poarta 1000 de măști în funcție de interes! E ireal cât de rai am ajuns, mai bine dacă am dispărea,suntem o specie extraordinar de ipocrita și prefacuta, parșiva.
Ii faceți pe țigani ciori și primăvara și vara vreți sa arătați ca ei le culoarea pielii!
Eu cred ca ogramada de oameni au nevoie de o internare involuntara de 1 an la psihiatrie! Minim!
Va duceți la biserica și a doua zi beți,va drogați, vindeți droguri, băgați femei, nevestele la prostituție, bârfiți, jigniți oamenii, arătați cu degetul și voi va credeți creștini! Trăim o perioada unde ateii in unele cazuri sunt mai buni decât pseudo-crestinii