Ti-am mai zis-o si in trecut daca imi aduc bine aminte. In viata tine strict de perceptia ta asupra mediului inconjurator si de abilitatea ta de adaptare.
Nu exista om - bun daca nu a fost rau vreodata
- Inteligent, daca nu a fost prost
- disciplinat, daca nu a fost delasator
- fidel, daca nu a fost infidel, etc.
Ce inseamna asta? Adica, nu poti spune ca esti om bun, daca nu ai puterea de a face rau. Daca nu ai puterea de a face rau, nu esti bun, esti doar frustrat.
Iti dau o situatie ipotetico-fantastica:
Sa zicem ca esti slab, pricajit, si adesea iti iei bataie de la oameni. Daca intr-o zi, in timp ce iti iei bataie, capeti brusc in acel moment, putere si invincibilitate. Intrebarea este: Care este prima ta reactie?
Raspunsul pentru un om bun, este acela de a se apara de urmatoarele lovituri, si de ai explica batausului, ca nu e ok ce face. Iar apoi sa-l invete o cale mai buna de a-si descarca frustrarea. Pentru ca da, ambii sunteti frustrati. Tu esti frustratul pasiv, iar celalalt este frustratul activ, care reactioneaza violent din instinct.
Singurul om cu adevarat bun, este acela care a experimentat toate rautatile, si in ciuda puterii si experientei pe care o are acum, alege sa nu mai aplice violenta.
In concluzie, tu nu esti bun, pentru ca urasti anumiti oameni si anumite actiuni, ci doar esti frustrat pentru ca acei oameni au puterea si tu nu.
O făceai deja dacă era grava situația
N-am gasit inca metoda potrivita.
O găsești la piesa auto