Cum spuneam intr-o completare pe care v-ati garabit sa o stergeti, "dragi" ADMINI, decat sa-mi "pieptanati" mie postarile, mai bine ati pieptana reclamele!
De o luna si mai bine 'cunostiintele" alea de limba engleza zburda fericite pe site, in timp ce mie, robotelul idiot imi ciunteste postari corecte si logice!
Depinde, ori faci precum un adevarat crestin si-i intorci si celalalt obraz, ori te infierbanti precum smoala si ripostezi de pe un alt cont.
Daca alegi a doua varianta, e bine sa-ti faci din timp unpic de vechime pe vreo cateva conturi, sa nu mai astepti moderare, ca dispare tot farmecul.
Wow, numa' pacaleala mea de 1 aprilie mai ii p-aici, chiar ca is un membru aparte al comunitatii. Pregatiti-va de votat, fratilor, ca sigur o sa fiu propusa pentru userul anului.
Da funda aia, nu te mai zgarci atat.
De ce crezi ca a ramas numai raspunsul meu?!
Cersetorie ii cand is zeci de raspunsuri, da' eu vreau sa m-aleaga pe mine aia mai cu mot. Cand raportez eu celelalte raspunsuri, sa ramana doar al meu, ii corect sa primesc funda.
Absolut corect!
Ma mai gandesc! Ma aflu in fata unui "embarras du choix", avand asa de multe raspunsuri ramase de la vechile postari, incat, pana nu mai primesc cel putin 10 mailuri de la admini, nu dau nicio funda, na!
Cred ca ti-au sters raspunsurile, ca nu cumva sa-ti dai singura funda
Pai, ma batea gandul. Mai ales ca nu mai sta cerberul cu ochii pe mine ca pe butelie!
Ehe, nu te bucura prea devreme. Stau catelusii lui
Am vazut. Interesant este ca am primit un singur mail in care mi se spunea sablonul etern cu membrii comunitatii...aia de-i roade grija ce scriu eu. Numai ca de disparut, au disparut toate raspunsurile. Inclusiv dudele dupa scripturi ale Emei.
Eu am spus de nenumarate ori ce trebuie facut, dar fireste ca n-am fost luat in seama, imi racesc gura de pomana. Dreptul de a raporta, trebuie sa-l aibe doar userii care si-au dovedit in timp onorabilitatea, corectitudinea, impartialitatea. Daca toti retardatii au dreptul sa raporteze, rad tot ce le iese-n cale, tot ce nu le satisface orgoliile marunte si prostesti. De ce? Din frustrare, din prostie, din imposibilitatea de a te combate, de a purta o discutie in contradictoriu. Te baga la ignor dupa care incep sa-ti rada raspunsurile. Dar, pe de alta parte, dau dovada si de lasitate, tinindu-te pe ignor sa nu le poti raspunde direct, insa te scoate din cind in cind, sa-ti arunce in fata cite o aberatie.