| corbulalbrosu a întrebat:

Ce credeti despre cineva care fuge de confruntarea de idei? Spre deosebire de RAY23TM eu ii permit sa raspunda si el si chiar sunt curios de raspunsul lui.

Răspuns Câştigător
| Hakuouki a răspuns:

Eu nu stiu care este treaba intre tine si el, am citit cateva raspunsuri ale tipului si cateva alea tale, unele imi plac, altele nu. Cineva care fuge de o confruntare de idei? Fie se considera mult prea inteligent incat nu se poate confrunta cu cineva inferior. Fie se considera inferior, autodeclarandu-se invins inainte sa inceapa. Fie prefera sa dea dreptate decat sa "se certe". Nu am considerat niciodata las pe cineva care fuge de asa ceva.

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce confruntare am avut cu tine mai stii?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista persoane pe site ul asta carora le place sa fuga de confruntari. pac pac nu e de accord cu parerea ta IGNORE. Asa e si RAY23TM.

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Asa mi s-a intamplat mie. Mi-am spus parerea despre manele si mi-a dat 'ignore' laughing

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

E praf omul, nu va agitati, e incapabil sa conceapa ca exista si alte pareri diferite de ale lui

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Prea bine spus laughing

| corbulalbrosu explică:

Voi avea in vedere raspunsul tau.E prematur sa-l declar castigator.Docamdata ai un procentaj insemnat.

| corbulalbrosu explică:

PT JONY6000 Nu am ceva personal cu RAY23TM dar m-a jignit facandu-ma incult/prost intro problema in care eu aveam 100% dreptate iar el sustinea o greseala crasa. Cand l-am atentionat m-a blocat in loc sa discutam ca doi oameni civilizati si asta am considerat ca fiind un act de lasitate.

| bunulrau a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Un link, ceva cu "problema" respectiva te rog

| LoveSleep a răspuns:

RAY23TM e un om foarte inteligent. Nu poți să zici că e un copil la 23 de ani sau câți are. Are dreptate în mare măsură cu tot ce zice dar nu în totalitate.

| R0R0 a răspuns:

Ei bine, s-ar putea sa nu aiba contraargumente. Nu e usor sa sustii o idee

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Omule,traieste-ti viata. Tot vad ca te iei de ray dar nu pricep un lucru. Esti cumva un mare filozof in viata si vrei sa ii demonstrezi lui ceva? Ai devenit chiar obsedat de chestia asta. Iti face concurenta la ceva si nu observ eu? Din cate vad el te ignora dar tu ii dai inainte pe unde apuci. Cat mai vrei sa o ti asa?

| Xpressurself a răspuns:

Confruntarea de idei este una insa din pacate cu tine nu are rost pentru ca iti lipseste bunul simt. pentru ca stiu cine esti acum imi dau seama ca nimeni nu fuge de aceasta "confruntare de idei" cu tine ci mai degraba ca oamenii vad ca nu au cu cine si te lasa in pace.

Răspuns utilizator avertizat
| PrettyLiar94 a răspuns:

Cred ca tu esti un mincinos care nu are ce face si sta sa inventeze chestii.

| xNuMaCunosti a răspuns:

Daca ai fi un om serios, nu ai avea grija lui mereu.
Stii cum se spune: cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.