Nu imi plac in mod special, dar nici nu ii urasc, precum altii, care nici nu se chinuie sa inteleaga despre ce e vorba. Mi se pare ca exagereaza un pic. Adica da, intr-adevar viata de de c***t, dar totusi, nu ti se pot intampla doar lucruri nasoale. Ar trebui sa incerce sa priveasca totul altfel, desi probabil ca este cam greu. sa incerce sa fie ceva mai echilibrati. Dar nu am nimic cu ei, nu ii urasc, dar nici nu ii admir.
Cred ca fiecare are stilul lui si nimeni nu are dreptul de a critica pe cineva ca isi traieste propria viata cum vrea.Singurul lucru care chiar nu imi place este chestia cu taiatul venelor asta chiar nu este un lucru bun. Dar cum am mai spus fiecare isi traieste viata cum vrea.
Niste copii care au probleme cu nervii.Sunt mai sensibili.Nu isi pot mentinte emotiile in frau, sau si le mentin cu greu.Nu e de ras...nu mai pune intrebari din astea ca altii s-ar simti jigniti.Asa zic eu.
Ce sa cred? Sunt niste oameni ca si noi toti dar cu stiluri mai diferite de viata. Adica, chestia cu taiatul venelor etc. mi se pare o prostie. Dar, daca stai si te gandesti, la un moment dat noi toti suntem emo intr-un fel. Cand avem prea multe probleme pe cap, cand suntem prea suparati.
In fine. Eu nu sunt emo desi ma imbrac aproape la fel ca ei. Coafura si hainele imi plac.
Imi place frizurile si stilul lor vestimentar:]
Nu`mi place cand aud ca`si tai venele.sau sar de la etaj.chestii de genu
Nu am nimic cu ei.
Sunt emotivi si asta e felul` lor.
; x
Asta este felul lor, mie imi plac frizurile si imbracamintea :X dar nu am absolut nimic cu ei
Daca ei cred ca asta e mai bine pentru ei... fiecare cu viata lui!