Ia o poza cu acest individ, cauta un psiholog care nu il cunoaste pe acest individ, poate un psiholog din alta tara, arata-i poza si vezi ce caracterizare o sa primesti. Expresia fetei acestui individ arata ca este debil mintal.Cel putin eu asa il vad. Apoi este foarte slab educat si f f slab ca inteligenta. Ochii ii sint opaci nu au pic se sclipire ceea ce denota inteligenta lui.Dar asa oricine iti poate da pareri personale care nu sint cele reale, asa ca fa cum am spus si atunci vei primi un raspuns real.
Omule este asacumeu amspus.Tu nu l-ai cunoscut, tu nu stii cine este omul asta si ce stie si it stie, ma refer la inteligenta.Asa ca eu nu vorbesc din basme.El cara geanta profesorului, lingea blide si asa mai departe pentru mai stiu eu ce chestie minora.Dar nu are rost sa dicutam, Fiecare sa creada ce doreste.
Bine pa pa
Bună.
Dacă nu completai, filozoafă rămâneai!
Pa, pa.
Tu la fel draga mea
E inimitabil si cu toata gura lui mare e foarte precaut, de fapt.
E unul dintre putinii care n-ar putea fi inlocuiti in interschimbabila Romanie de azi.
E un pupincurist si-un idiot, care n-a stiut nici ca au fost americanii pe luna
Eu cred ca unele chestii chiar le spune....si are dreptate uneori dar de multe ori se mai si inseala:p
Da, asa e. Oricum, daca n-ar fi sluga unui fost securist l-as mai intelege, dar asa nu
Eu cred ca e cam nebun tipu' adica nu e pe treaba lui, dar uneori are si el dreptate..nu il condamn.