| chiftelutacrocanta a întrebat:

Ce crezi ca simt doi indragostiti cand se plimba printr-un cimitir?

38 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Fiori pe sira spinarii.

| Musique a răspuns:

Silă, poate.

| Kaℓi a răspuns:

Ce sa simta, respect si piosenie.

| RAY a răspuns:

De ce ar merge aia in cimitir?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

El cred ca simte berea 2, cum o storceste pe 3, in vezica. Regreta ca n-a luat o tarie, da' maine tot pe bere o sa o tina, ca sa facem toti.
Ea... Nu stiu la ce s-ar putea gandi. E mai sanatos pentru noi, sa nu incercam sa intram in mintea lor.

| Doub a răspuns:

Pasiune şi extaz

| WaterDrop a răspuns (pentru Doub):

"Oh te vreau iubito! Aici si acum, pe acel covor de flori de pe mormantul mare din dreapta!"

| Doub a răspuns (pentru WaterDrop):

Dwwaa, ce romantic. :X

"Tot ce`i mai bun pentru tine, iubito"

*şi deodată începe invazia de mortăciuni*

*si desi ele se misca cu 0.01 km/h, pe el totusi il prind pentru ca se impiedica de o guma de mestecat, iar ea incepe sa`si smulga isteric parul pentru ca nu mai are nevoie de el, in lol sa-l ajute.El totusi nu se grabeste sa se ridice ci striga la ea "Babeeeh, i luv yu! Nu te voi uita niciodata, desi ma bucur ca totusi scap de tine, de aceea nu ma ridic acum ci astept sa fiu mancat". Ea apoi fuge si intr-un final ii bate pe toti singura doar cu un pai folosit si se indragosteste de singura persoana ramasa in viata pe langa ea, un tip dubios cu un plasture pe ochi si fara un picior care este dur dar plange atunci cand isi da cu spirt pe rani.*

O fată mereu o să aibă nevoie de păr. straight face

E sfarsitul lumii, nu mai gandeste logic.

Fetele mereu gândesc logic în situaţii de maximă intensitate.
###########

Sau nu. thinking

Nu gandesc logic nici in situatii de minima intensitate, ci doar sentimental.

Ei da, şi tu de unde ştii asta? Adică noi nu suntem raţionale, sau cum?

Da vina pe natura nu pe mine sad. Exista si exceptii de la regula dar in rest cam asa sta treaba.

Eu sunt excepţia.

#dinseriahaisămălaudsingură

Tot ce se poate, insa probabil nu ai dat de situatia potrivita inca care sa te contrazica.

Am dat de multe situaţii, iar în mare majoritate, am luat numai ţepe.

sad Pentru ca te`ai lasat purtata de sentimente ceea ce este perfect normal nu te ingrijora.Pe masura ce experienta se mareste si se diversifica vei privi altfel lucrurile.

Adică, pe măsură ce o să-mi iau alte 'enşpe mii de ţepe, o să realizez că nu mai are sens să mă implic în nimic, ă? laughing
Pfui

Poti spune si asa laughing. Ofer consiliere, meditatii si pareri personale in privat. Pretul este destul de mare totusi sad

Eşti psiholog sau ce?laughing

| WaterDrop a răspuns (pentru WaterDrop):

P.S: Chifteluta sper ca apreciezi cata conversatie ti-am oferit.

Pff sunt supraevaluati si din pacate prea tehnici.Sunt pe o treapta superioara.Cu mine nu mai ai nevoie de psiholog, psihiatru, trainer personal, sot, copii, animale de companie, job, doctor, prieteni, preot, concerte si nici de ganduri in general laughing

Hm, mie-mi sună a narcisism.batting eyelashes

Sau poate doar incredere nelimitata in calitatile mele, volumul de experiente acumulat si nivelul vast de cunostinte. Chiar nu ma iubesc cat ar trebui si sunt indeajuns de constient de defectele existente incat sa lucrez la ele constant. As zice fascinant nu narcisist deci thinking

Hm, fascinant. thinking

| Florentina9210 a răspuns:

Se gandesc ca, tot pe aici vor ajunge si ei la un moment dat!

| WaterDrop a răspuns:

Ii cuprinde un sentiment de frica ca nu`si vor permite si ei un sicriu cu aer conditionat ca Fane Spoitoru.Asa ca se vor transforma in interlopi iubiti de popor (absurd).

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Hmmm buna intrebare, asta nu mi-a trecut niciodata asta prin cap pai eu personal daca m-as duce ziua intr-un cimitir nu mi-ar fi frica dar noaptea nu m-as duce in nici un caz mai ales daca tuna si fulgera, depinde de starea de spirit a ta.

| ShaOfHatred a răspuns:

Simt ca traiesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai în cimitir și așteaptă până apar doi îndrăgostiți și întreabă-i.

| Aberdeen a răspuns:

Eternitate și iubire nemuritoare. laughing

| RagnarokR a răspuns:

Fericire - măcar după moarte pot fi împreună.

| ksaoswh a răspuns:

Simt mirosul mortii. confused

| GaabiRock a răspuns:

Pai...oriunde ar fi! Ei simt iubire ❤ nu i interesează ca într o zi o să ajungă și i acolo