El cred ca simte berea 2, cum o storceste pe 3, in vezica. Regreta ca n-a luat o tarie, da' maine tot pe bere o sa o tina, ca sa facem toti.
Ea... Nu stiu la ce s-ar putea gandi. E mai sanatos pentru noi, sa nu incercam sa intram in mintea lor.
*si desi ele se misca cu 0.01 km/h, pe el totusi il prind pentru ca se impiedica de o guma de mestecat, iar ea incepe sa`si smulga isteric parul pentru ca nu mai are nevoie de el, in lol sa-l ajute.El totusi nu se grabeste sa se ridice ci striga la ea "Babeeeh, i luv yu! Nu te voi uita niciodata, desi ma bucur ca totusi scap de tine, de aceea nu ma ridic acum ci astept sa fiu mancat". Ea apoi fuge si intr-un final ii bate pe toti singura doar cu un pai folosit si se indragosteste de singura persoana ramasa in viata pe langa ea, un tip dubios cu un plasture pe ochi si fara un picior care este dur dar plange atunci cand isi da cu spirt pe rani.*
Sau poate doar incredere nelimitata in calitatile mele, volumul de experiente acumulat si nivelul vast de cunostinte. Chiar nu ma iubesc cat ar trebui si sunt indeajuns de constient de defectele existente incat sa lucrez la ele constant. As zice fascinant nu narcisist deci
Ii cuprinde un sentiment de frica ca nu`si vor permite si ei un sicriu cu aer conditionat ca Fane Spoitoru.Asa ca se vor transforma in interlopi iubiti de popor (absurd).
Hmmm buna intrebare, asta nu mi-a trecut niciodata asta prin cap pai eu personal daca m-as duce ziua intr-un cimitir nu mi-ar fi frica dar noaptea nu m-as duce in nici un caz mai ales daca tuna si fulgera, depinde de starea de spirit a ta.
Pai...oriunde ar fi! Ei simt iubire ❤ nu i interesează ca într o zi o să ajungă și i acolo