anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce e pe primul loc in viata?

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Sanatatea mea si a familiei mele.Restul vin in timpwinking

| Bacemi a răspuns:

Scopul meu suprem in viata este sa nu uit pe drum copilul din mine.

| Vizitiul a răspuns:

Onoarea! Onoarea face omul, om!

| Denisa a răspuns:

VIATA! Pentru simplu fapt ca traiesc ma bucur de tot. Pe primul loc in viata e insasi VIATA.

| matadoru a răspuns:

Dupa parerea mea familia e cea mai importanta, cea care te ajuta in momentele rele si in cele bune, cea care te sprijina cand ai nevoie te ajutor, cea care are intotdeauna incredere in tine etc. Asa vad eu o familie ideala!

| vivigirl a răspuns:

Familia love struck.

| ADIvreaFUNDITA a răspuns:

Pe primul loc in viata este Familia fie ca sunt parinti tai, sora sau fratele tau sau familia pe care o ai tu cu o persoana speciala.Degeaba ai multi bani daca nai cu cine sa imparti, si cu cine poti imparti cel mai cu drag? cu familia ta pentru ca in ei ai incredere ca te vor ajuta si ei mai tarziu cand iti va fi greu, cand plangi si esti trist din cauza a unui lucru cineti da umarul sa plangi pe el? familia;. nu cred ca vreun prieten deal tau o sa dea prea multa imortanta problemei tale si in cele din urma prietenia cu prieteni tai ar putea sa nu dureze pana la nesfarsit dar prietenia cu familia ta, ar putea...prieteni te vor trada la un moment dat dar familia nu.

| babyangel a răspuns:

Sanatatea

| sierjuu a răspuns:

Sanatatea pe care dumnezeu ti-a daruit-o / respectandu-te si ingrijindu-te pe tine insuti, cu putina ambitie poti face tot ce iti propui in viata

Întrebări similare