Daca nu incerci mai tarziu iti poate parea rau si te gandesti ca poate dadea rezultat dar greseala e ceva ce tot omul o intampina (depinde si de gradul ei minor/major).
Ce e mai rau?
Sa nu incerci!
Nimeni nu ar vrea sa greseasca,dar nici macar sa nu incerci, inseamna ca ti-e asa de frica sa nu gresesti ca nici macar nu-ti tatonezi puterea si posibilitatile!
Imi seamana a lasitate cumva, a frica de viata.
- Să nu încerci. Vorba ceea: "Încercarea moarte n-are." Şi ce dacă greşeşti?! Orice om greşeşte, nici un om nu face totul perfect.
Numai bine.
Daca gresesti ai de invatat chiar daca lectiile sunt dure. Daca nu incerci nu inveti nimic... Deci e mai rau sa nu incerci.
Eu cred ca intai trebuie sa constientizezi posibilitatea de a o da in bara cum se zice si sa te gandesti la eventualele consecinte pe care o sa trebuiasca sa le suporti daca gresesti iar apoi daca te decizi sa treci la actiune sa o faci cu incredere, fara teama de esec pentru a nu-ti reprosa nimic in cazul ca lucrurile nu vor decurge asa cum te astepti si sa-ti poti spune am facut tot ce mi-a stat in putere, viata merge inainte.