| Jeguldesubunghii a întrebat:

Ce faceți când aveți peste vârsta majoratului dar nu știți să faceți nimic? (nu aveți niciun skill)

6 răspunsuri:
| 1onurReal1 a răspuns:

însemnă că nu ai dat de greutățile! reale! Adevârate! ale vieții! Nu ai cum să nu te pricepi chiar la nimic!

Eu mași îmbolnăvi! Dacă stau 24 de ore în casă! Nu am cum! Nu vreau! Nu-mi dau voie! Să ajung să nu fac nimic! Nu există așa ceva la mine! Mulțumesc lui Dumnezeu și Isus Hristos că am avut un tată ce sa ocupat de mine! Să fiu un om de mic, ce nu vrea să aibă de aface cu prostiile și pierd vremea aiurea pe maidan!

| Jeguldesubunghii explică (pentru 1onurReal1):

Stimate domn, mă bucur pentru dumneavoastră că ați reușit să fiți împlinit în viață cu ajutorul religiei și al tatălui dar nu toată lumea e credincioasă.
Nu știu dacă trebuie neapărat să ai greutăți și suferințe pentru a avea talente, abilități în anumite activități dar vă cred pe cuvânt. happy

| 1onurReal1 a răspuns (pentru Jeguldesubunghii):

Eu sunt om! Nu! "domn"!

| Jeguldesubunghii explică (pentru 1onurReal1):

Bine, stimate om!

| Solane a răspuns:

Prea rasfatat de parinti?
Mergi la munca!
Din fericire m-am descurcat singura dinainte de varsta majoratului. Altfel, ma impuscam.

| StoicAnalysis a răspuns:

Eu m-am dus la munca ( nu conteaza unde muncesti, atata timp cat muncesti ). Cu timpul o sa iti vina si idei sau noi oportunitati de a deprinde niste skilluri. Poate in timp vei face un curs, o facultate, un hobby, etc. Ceva sigur vei gasi tu cu timpul. Acum in prezent, important este sa muncesti undeva si sa-ti castigi traiul.