Prefer să ignor, uneori e mai bine să nu pui la suflet răutățiile astea.
Nu sunt genul care să le raspletească celorlalți ce aceeași monedă .
Las situația așa cum este și mă retrag pentru a nu deranja, apoi caut un loc mai bun unde o să fiu tratată altfel decât înainte.
Mă fac că nu observ, şi eu la rândul meu, adopt aceeaşi legătură de indiferenţă.
Eu unu nu ii bag in seama si dupa ii intreb ce s-a intamplat de nu ma bagati in seama v-am suparat cu ceva..si daca fac misto chiar ca nu i-as mai lua in considerare, sper ca te-am ajutat
Hei.Eu nu fac absolut nimic,pentru ca,cu timpul,am invatat sa nu mai pun totul la suflet! Treaba lor(oamenilor care ma dau la o parte)! Daca nu ma baga in seama,ce? De-aia nu mai pot eu!
Tu, daca ai prieteni adevarati, acestia te baga in seama, si nu incearca nicicand sa te dea la o parte! Unii oameni sunt mai rai in tara noastra, isi bat joc de noi...Asa si prietenii! Eu am multi prieteni pe care,la un moment dat,i-am crezut cei mai buni prieteni,dar ei erau cei mai rai dusmani! Lumea te pacaleste, tu nici nu iti dai seama cateodata! Invata-te cu chestiile astea, fa-ti prieteni in continuare, si iti recomand sa tii la prietenii tai adevarati, daca ai!
O zi placuta!
Stai si taci din gura. Bine eu nu am facut asta. M-am dus la acele persoane sau la acea "lume" si i-am zis: sunteti suparati/suparate pe mine? De ce nu ma bagati in seama? V-am facut ceva?" daca nu zic nimic si tac si merg mai departe asta e. Eu am patit asta si am stat nu mai in casa si dupa o luna toti ma sunau sa ies afara. Eu le ziceam: da` cand eu vroiam sa stau cu voi si m-ati dat la o parte cum eram?" isi cer iertare si dupa ies din nou cu ei dar nu mai am incredere in ei.