Eu n-am probleme cu singuratatea, dar fac o incercare empatica.In primul rand, punem situatia absurda ca il iubesc pe tip si sunt dispusa sa il astept ca printesa inchisa in turn.Incerc sa mentin legatura cu el. N-ai mentionat daca e plecare temporara sau definiva. Daca e definitiva trebuie sa capitulezi indiferent ce ar trebui sa faci.Cu cat mai repede cu atat mai bine. El nu reprezinta viata, doar o parte a ei
Daca asta simti tu personal te ajut. din ce ai relatat mai sus cred ca te-ai despartit de prietenul tau. ok. dar e doar un el. sunt convinsa ca l-ai iubit si-l iubesti in continuare. doar ca baietii\barbatii nu merita sa plagi pentru ei. kimora sunt convinsa ca o sa te descurci si singura. esti fata\femeie si asta iti da putere. o putere pe care sexul masculin no are. trebuie sa ai psihic tare si sa poti sa lupti cu singuratatea. ai parinti poate si frati care o sa te ajute daca tu o sa iti deschizi sufletul in fata lor. scrii sus ca ai nevoie de o companie de cineva sa-ti fie alaturi. ia-ti o pisica, un caine, un papagal sau un hamster. nu conteaza. important e sa- iei un animal de care sa ai grija. dar fii tare. din scrisoarea ta mai e putin si o sa cazi in depresie. de aceea te rog sa te duci la psihoterapeut (atentie! nu phiholog sau psihiatru ci psihoterapeut. un om care o sa te ajute foarte mult.) mai scrii sus ca faci numai greseli. nu e adevarat. blandetea si sensibitatea ta e o calitate. no lasa la cheremul tuturor baietilor. foloseste- ca pe o arma. o arma pe care multi vor sa o aiba.de unde stiu eu ca esti blanda si sensibila? din ce ai scris. bine, si ca o ultima idee de consolare:asta e viata. nu noi hotaram ce ni se intampla. bine. sper ca te-am ajutat. pa. si nu uita: fii puternica si nu lasa nimic sa te doboare.
Neagracaceara întreabă: