| PisicaAristocrata a întrebat:

Ce faci cand esti satul pana in gat de singuratate si simti nevoia acuta de a avea un suflet alaturi? Sufletul pereche, iubirea ideala a fost, dar a plecat. Acum e imposibila. Esti constient ca ceea ce ai simtit nu vei mai putea simti niciodata.Ai ramas singur. Simti acum doar nevoia unei companii. Si dai din groapa in groapa. Faci numai greseli, din graba, din prostie, din siguratate. Incerci, caci nimanui nu-i place sa fie singur. Dar realizezi ca nu poti. Pur si simplu nu poti si ajungi sa mai si faci rau si sa ranesti.

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu n-am probleme cu singuratatea, dar fac o incercare empatica.In primul rand, punem situatia absurda ca il iubesc pe tip si sunt dispusa sa il astept ca printesa inchisa in turn.Incerc sa mentin legatura cu el. N-ai mentionat daca e plecare temporara sau definiva. Daca e definitiva trebuie sa capitulezi indiferent ce ar trebui sa faci.Cu cat mai repede cu atat mai bine. El nu reprezinta viata, doar o parte a ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti face nimic, acelasi lcuru mi s-a intamplat si mie.prietenul meu a zisk vrea sa fim amici, ca s-a schimbat. nu poti deca sa suferi si sa treci mai departe.succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca asta simti tu personal te ajut. din ce ai relatat mai sus cred ca te-ai despartit de prietenul tau. ok. dar e doar un el. sunt convinsa ca l-ai iubit si-l iubesti in continuare. doar ca baietii\barbatii nu merita sa plagi pentru ei. kimora sunt convinsa ca o sa te descurci si singura. esti fata\femeie si asta iti da putere. o putere pe care sexul masculin no are. trebuie sa ai psihic tare si sa poti sa lupti cu singuratatea. ai parinti poate si frati care o sa te ajute daca tu o sa iti deschizi sufletul in fata lor. scrii sus ca ai nevoie de o companie de cineva sa-ti fie alaturi. ia-ti o pisica, un caine, un papagal sau un hamster. nu conteaza. important e sa- iei un animal de care sa ai grija. dar fii tare. din scrisoarea ta mai e putin si o sa cazi in depresie. de aceea te rog sa te duci la psihoterapeut (atentie! nu phiholog sau psihiatru ci psihoterapeut. un om care o sa te ajute foarte mult.) mai scrii sus ca faci numai greseli. nu e adevarat. blandetea si sensibitatea ta e o calitate. no lasa la cheremul tuturor baietilor. foloseste- ca pe o arma. o arma pe care multi vor sa o aiba.de unde stiu eu ca esti blanda si sensibila? din ce ai scris. bine, si ca o ultima idee de consolare:asta e viata. nu noi hotaram ce ni se intampla. bine. sper ca te-am ajutat. pa. si nu uita: fii puternica si nu lasa nimic sa te doboare.