anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faci cand, sa zicem, unul dintre parintii tai citeste lucruri cu care nu esti de acord (de exemplu dezvoltare personala, conspiratii etc) si tot felul de chestii care ti se pare ca il ajuta cu nimic altceva decat sa-si faca sperante enorme legate de tot felul de lucruri.

Incerci sa-l influentezi? Sa-i schimbi viziunea?
Sau il ignori?

Eu ma bucur ca citeste si nu bea/nu face alte nasoale, dar totusi.

7 răspunsuri:
| DomexD a răspuns:

Il las sa citeasca ce vrea,nu intervin, fiecare om are un anume subiect de interes, nu poti sa ii schimb pasiunile, domeniile preferate si consider ca cartile de dezvoltare personala pot fi chiar utile, bine ca nu citeste romane erotice.

| Freya1 a răspuns:

Da nu ma intereseaza.
Poate sa citeasca ce vrea atata timp cat nu ma obliga pe mine sa fac lucuri cu care nu sunt de acord.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Il ignori fiecare e liber sa citeasca ce vrea.

| PersonajFictiv a răspuns:

II dau niste sfaturi, o singura data apoi o sa faca ce vrea cu ele, nu imi mai bat capul.
E ca si cum ai arunca niste seminte pe pamant, nu depinde de tine daca o sa creasca ceva sau nu.
Tu fiind femeie banuiesc ca nu te plictisesti frecand lumea la cap, corect? thinking

| anonim_4396 explică (pentru PersonajFictiv):

Banuiesti prost.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru anonim_4396):

Of sad nasol

| PersonajFictiv a răspuns:

Hai ca sa fiu si eu putin serios, sa nu zici ca am raspuns la misto.
Explica-i frumos lui maica'ta folosind argumente de ce ceea ce citeste ea acum si asteptarile pe care si le face ea o sa duca la anumite dezamagiri pe viitor si cu rabdare raspunde-i si la alte intrebari pe care ea probabil o sa ti le puna sa vezi daca poti sa o convingi, daca poti e bine, daca nu e tot bine ( o lasi pe ea sa vada ce rezultate o sa aiba si apoi poate o sa iti dea dreptate, poate nu ).
Daca pasiunea ei e sa citeasca anumite carti de dezvoltare personala, cumpara-i tu unele mai bune astfel incat sa o tina cu picioarele pe pamant, daca ea se bucura de chestia asta nu e bine sa o faci sa renunte la aceasta placere.Sunt carti de dezvoltare persoanala bune din care chiar poti sa inveti ceva si care chiar te ajuta dar majoritatea( cred eu ) sunt doar carti care vorbesc mult despre nimic.
Din cartile astea care am zis eu ca sunt bune, nu toate sfaturile de acolo o sa i se potriveasca, daca eu functionez aplicand anumite chestii asta nu inseamna ca si tu o sa te impaci la fel de bine cu acele chestii si le gasesti folositoare.
Eu am citit carti si din alea am luat anumite idei pe care le-am modificat dupa felul meu de a fi de exemplu, depinde de fiecare persoana.
Sper(mint) ca te-am ajutat, hai xoxo.

Întrebări similare