Glume bune
Pur și simplu râzi de partea negativă ca să pară mai negativă, exagerări, și nu strică nici un pic de auto-critică. Nu e bine să râzi de ea sau să râzi de alții prea mult, ci mai mult de comicul situațiilor. Desigur, mare parte e minciună. Exemplu: am ridicat mâna să bat la ușă la un cabinet înainte să bat, s-a deschis ușa. Eu mă uitam după o asistentă faină care trecea pe acolo și mai-mai să o ciocănesc pe doctorița care a deschis ușa
S*a dat săraca la o parte și a dărâmat un morman de dosare de pe masă, dar nu s-a supărat. Știi...a fost chiar de treabă, mă așteptam să cheme paza dar doar a început să arunce în mine cu tot ce găsea, m-a urmărit până la ușa de afară...
Dacă vrei ca o fată să te placă pentru ce glume bune spui și cât de amuzant ești, trebuie să găsești una pasionată de clovni.
Eu pot fi cel mai amuzant tip pe o rază de...cam cât poți să faci un cerc cu pișatul în jurul tău când stai la coadă în carrefour în ziua în care se vând tigăi cu 10 lei. Adică din 67 de oameni, sunt 115% șanse să fiu cel mai amuzant. Dar nu s-a uitat niciuna la mine pentru asta. Când ești doar amuzant, tipele râd cu tine sau de tine (atunci e grav) și atât.
Dacă vrei să scobești între craci, îti trebuie ceva mai mult decât umor. Dacă nu-ți dai seama ce, atunci toate femeile peste care dai o să le spună altora, printr gâfâieli, despre ce tip amuzant au dat ele acum 2 zile. Deci dacă ai doar umor, tu nu o să fii niciodată ăla care le fte. Da e cel mai probabil să fiu eu ăla.
badriel întreabă: