| m7PGmirelapopescu a întrebat:

Ce fel de matusa nu isi viziteaza nepotelul timp de 7ani? care sa fie motivul? cand era micut pana in 3ani ea era prezenta zilnic.

5 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Inainte trebuie vazut ce fel de realatie are cu fratii si cu celalate rude, poate o fi certata

| m7PGmirelapopescu explică (pentru LisaJulie):

La asta nu m-am gandit Julie.Si ce legatura are cearta cu fratii? Mi-am imaginat totusi ceva mult mai rau(grav) care sa justifice anii de absenta, copilul acela nici nu o mai stie era prea mic 3 ani cand inca il vizita ea(daca ne gandim bine putea fi la puscarie atatia ani )

| ValentinMihai78 a răspuns:

Toată lumea își aduce aminte de rude la moarte și la împărțirea averii! În rest, "nu am timp", "sunt certat", "nu mă interesează", fraze standard pe care le auzi mereu sau eventual se așterne o liniște desăvârșită!

| Fatamuntilor a răspuns:

Cine stie in ce conflite se afla familie...
frati se cearta de obicei pe avere, adica ce au lasat parintii
Dar eu am una si mai si.ce tata e acela care nu isi viziteaza copilul dupa divortul parintilor?

| m7PGmirelapopescu explică (pentru Fatamuntilor):

Dar si lipsa unei matusi in viata copilului, fara vreo explicatie, e traumatizanta.Aceasta, ca si un tata care nu mai viziteaza copiii dupa divort, ar putea fi data in judecata pentru abandon de familie