Îi poţi lua haine sau încălţăminte având în vedere că ştii că le poate folosi, iar de astea ai nevoie mereu. Poţi opta pentru parfumuri, ieşiri în oraş, vacanţe scurte într-un loc pe care-l placeţi, cine romantice acase create de tine.
Îi poţi face un tort sau îl poţi cumpăra de la cofetărie care să fie format din cifrele 27+un mesaj pe tort.
Un album cu pozele voastre preferate sau alte lucruri personalizate (pernuţe, căni, tricouri, chiloţi pe care să-i scrii un anume mesaj, gen:rezervat sau din astea, bijuterii, recomand argint dacă nu-ţi permiţi altceva, gen aur. dacă tot vrei bijuterii nu recomand alte materiale pentru că se înverzesc, cu excepţia inoxului).
Îi poţi face o farsă.
Dacă mai vrei idei. spune-mi sau dacă eşti nelămurită.
Inca nu i-ai daruit ceea ce-si doreste? Daca tu nu stii ceea ce lui in place, cu atat mai mult noi nu avem de unde sti. Invita-l in seara aceea la un local de lux, pe cheltuiala ta.
Buna.
Ii poti oferi un ceas.Este o alegere foarte buna si reprezinta un dar ce emana rafinament.
Totodata, poti sa-i faci cadou un parfum.
Spor la cumparaturi si la multi ani pentru el!
Ii poti da un ceas frumos si un parfum in a carui cutie sa îi pui un bilet cu o declaratie din inima
Ai putea sa ii dai, un lucru de care e pasionat el
Nu stiu, ii pui o scrisoare si ii dai un lant frumos sau sa va duceti la un film, Nu stiu nici eu
SophieEmma întreabă: