Emo ![]()
emo sucks
sa fii emo. inseamna sa fii o persoana cu adevarat trista. o persoana,, careie nu`i mai pasa nici de el insumi.
cei emo. nu au cgef de distractii. etc. sunt ca niste legume ![]()
cacath :d
.
alta chestie e cand ai un stil emo. acele freze. stila de a te imbraca. sunt chiar cute... dar distreaza`te ca esti tanar
Cei emo sunt copii care s-au saturat de viata din cauza problemelor. Ei nu stiu ce inseamna fericirea si isi petrec timpul stand prin cimitire si spunandu-le mortilor necazurile lor. Si sunt foarte sensibili (unii) orice cuvant ii poate rani.
Asta cred eu!
Buna! vreau sa va spun ca daca esti emo nu esti obligat sa asculti Tokio Hotel! eu nu sunt emo. poate am un stil un pic mai ciudat in a ma imbraca si am face parul dar nu sunt emo! si emo esti o persoana care chiar are probleme ori in familie sau alte probleme si daca esti emo nu te mai ingrijesti si nu iti mai pasa cum arati. iar din acest mod prin a te exprima s-a format un nou curent! deci pitzigotzii va rog frumos. daca nu stiti nu vorbiti! emo nu asculta tokio hotel!
Sa te gandesti la moarte ca la o scapare de probleme, sa urasti pe tota lume, sa plangi...mult si sa te tai cu lama+sa asculti tokyo hotel.
Sa iei lama, o bagi in vena cava, stai in intuneric non-stop, sa fi prost, sa repeti intr-una "Nu am pe nimeni in viata asta" in timp ce asculti melodia: "Singur... atat de singur..."
Cum sa iti explic, cuvantul "EMO" provine de la propozitia:"Eu Ma Omor!". sa fii EMO inseamna a fi "distrus" psihic.