| valii a întrebat:

Ce inseamna iubirea la varsta noastra?[14 ani] un castig sau o pierdere?

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

O pierdere.Iti pierzi poate cea mai frumoasa calitate a unui om si care moare cand iei contact cu altii si te tradeaza:inocenta.Castigi experienta, dar ce folos? Aia vei castiga mereu toata viata ta, dar nimeni, niciodata nu iti va mai da inapoi inocenta

| Hmmmm a răspuns:

Este un castig.este o experienta.este o invatatura.
gandeste-te ca nimic din ceea ce ni se intampla nu ni se intampla intamplator.
o relatie, si daca este un dezstru, reprezita inca un pas catre maturizare. o iubire, fie ea si neimpartasta, reprezinta inca o invatatura, inca o experienta.
gandeste-te putin.nu ai invatat cate ceva din acea iubire? nu te-ai schimbat putin? asta este maturizarea.
mai tarziu, cand vei privi inapoi iti vei da si tu seama de asta, pana atunci ia totul asa cum este.

| CarmenR a răspuns:

O experienta care te imbogateste.

| jeleuxd a răspuns:

Nu e nici castig, nici pierdere. Eu nu cred ca iubesti cu adevarat la varsta asta, dar daca e asa, mai tarziu o sa-ti para rau. Pur si simplu te-ai atasat foarte mult de persoana aceea. Daca gresesc da-ti-mi la raspuns "vot stupid, nefolositor, etc."

| loving3112 a răspuns:

La 14 ani nu exista iubire... E o pierdere de timp, la varsta asta si mai ales, pierdere de sentimente.La 14 ani ar trebui sa faci complet altceva decat sex! De asta la 25 ani deveniti niste epave...ptr ca aveti relatii de la 14 ani(la aceasta varsta fetele sunt imature)si va apare in cale o fata care nu da 2 bani pe voi si incepeti in stanga si in dreapta sa spuneti ca femeile sunt fara suflet( e valabil si pentru fete)

Întrebări similare