Leam dat sa mănânce nu sar ei la mine eu merg de mai mult timp la ei ma conosc animalele din locația aia toate
în România sant locuri mai frumoasă cu animale eu știu am fost am văzut știu am umblat în satele de la noi din țară mirosul ăla aerul ăla animalele noastre cai vaci miel este altceva... eu am crescut la țară știu cum este între oraș și țară...
Da el ma educat bine mă călit în privința la munca și viață a știut sa ma educe să-mi ofere educație dacă nu era el era jale cu mine...
Am văzut în Oltenia cum este e fain, mergeam desculț pe afara când eram mic deși erau numai pietroaie pe jos
Noi avem o țară foarte bogată foarte invidiată Austria și multe țări ne jupoaie la greu...cu transporturile de lemne ilegal tone tiruri întregi boss din cauză la nemții ăștia...nam intrat în spațiul Schengen la Austriecii ăștia..care ne jupoaie.
Avem o țară care ar putea să-și achite toate datoriile cu atâta aurul pe care îl deținem și-l avem în țară dar nu nise da voie sa facem asta dacă facem asta și scoatem aurul numai jumate nu tot plătim toate datoriile care sănt și mai rămâne cu o groază...
Medgidia.
Când am crescut mai mare așa 14 15 ne-am mutat în Constanța la oraș de tot după și acolo am început și scholă și cu munca cu tatăl meu unde era nevoie de muncă
nu contează ce ești om să fii! Mai zic și eu sub forma de gluma
O tipa banala, izolata, care avea fascinatia si abilitatile sociale ale unui copil de 5 ani. Pe un cont zicea ca e grasa.