| LovelyGirl4u a întrebat:

Ce mănâncă și cât un om slab pe zi?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

De obicei oamenii slabi nu prea mananca mai mult de 1-2 mese pe zi iar cand ii ia foamea mananca un mar sau orice alt fruct, un chips etc. Dar alimentarea asta nu o aleg ei ci asta se intampla ca sunt ocupati si nu dau nici prea mare importanta meselor regulate... deci sunt slabi ca asa e stilul lor de viata nu ca tin dieta! Acum eu m-am referit la barbatii care ii cunosc si sunt slabi, femeile, nu stiu, probabil tin dieta stricta sau asa este geneticul lor sau de-a dracu ce sunt nici grasimea nu sta pe ele laughing

| LovelyGirl4u explică (pentru lpavel):

Dar tu cum ești?

| lpavel a răspuns (pentru LovelyGirl4u):

Nu sunt gras, urasc burtosii si nu m-as suporta daca as fi gras! Fac efort sa nu ingras dar tot am vreo 3 kg in plus dar nu se vede... laughing

4 răspunsuri:
| 9PM a răspuns:

Unii mănânc mult și tot slabi sunt, iar alții au un plan alimentar. Important e și mișcarea nu doar alimentația.
Mai mult de 2 mese nu cred că au pe zi. Unii sunt slabi și că nu au ce mâncahee hee

| D7Alina777 a răspuns:

Eu mănânc mult, și 4 mese pe zi uneori dar nu mă pot îngrășa din păcate, am 42 kg la 21 de ani și 1, 62m. Mi se văd coastele în anumite poziții. Aș vrea să am măcar 45 kg dar nu reușesc