| Cosmin180 a întrebat:

Ce mmorpg-uri mai jucati? dai fundita pentru cel care imi trezeste interesul pentru un joc gen mmorpg.

11 răspunsuri:
| astertix09 a răspuns:

Grepolis e un joc foarte captivant. Tot meniul, tutorialele, chiar si forum sunt si in romana http://ro.grepolis.com/invite-15176-ro4
BCwars este un joc in care vei desfasura mai multe activitati, culegator, vanator, croitor, armurier, comerciant totul in epoca de piatra. Epoca de piatra e similara familiei Flinstones.
http://bcwars.com/? id=reluchelu

| RougeEttiquete a răspuns:

Forsaken World-E foarte mishto.si are grafica faina si questuri multe si interesante. Poti sa-ti iei pets la lvl 20 poti sa iti iei un capricorn pe care alergi, si de la lvl 30 sau 40 iti iei animale fantastice pe care poti sa le calaresti.E ffoarte misto ai multe rase:human, elf etc si multe skilluri damage mare si life points multe. Poti sa ai si meserii-e un fel de wow care nu se cumparasmug

| Luscan_Nicu_1996 a răspuns (pentru RougeEttiquete):

Mie imi place jocul spus de tine happy

| Cosmin180 explică:

Nu brownser frate, mmorpg happycum ar fi Jade Dinasty, 9dragons 2moons shaya... vreau ceva nou happy tongue nu brownser

| Cosmin180 explică:

Din pacate le-am jucat si pe acestea.Pai eu am jucat asa:Runescape, 9Dragons, Dragonica, Martial heroes, Shaya, 2Moons, Dekaron, 4Story, LastChaos, Lineage 2 (c6), Sunden attack, Sword of new world, Metin 2, Mu, Raplez, Rakion, Ran online, Twelve sky 2, World of Kung fu, Perfect World, Runes of Magic, Cabal. Vreau ceva diferit de astea happy

| Mihai_1499 a răspuns:

Sal un mmorpg pai o sa-ti dau olista : Metin2, Cabal, 4story, Lineage, lineage2, Perfect world, Jade dinasty, Runes of Magic big grin sunt ninste jocuri ff tari le-am jucat pe toate big grin sper sati placa ai din ce alege laughingtoate au ff multe caractere si foarte multe ubdateuri in cat poti sai modifci fata cum vrei u big grin

| Unknown98 a răspuns:

Eu joc Divine Souls, Champions online si Martial Empires.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Twelvesky 2 este foarte tare si se bazaeaza pe arte martiale arte de ninja

| SkyFire a răspuns:

Ce ziceti de Zu Online? E un joc foarte tare eu am lvl 86 si vajra de 65 rank 15 :X

| sAmAsxdzasad a răspuns:

-Bouny Bay Online
-Voyage Century Online
e acelasi joc dar sunt serervre unpic diferite
e un joc fff capitvat dupa ce il inveti e tot de la igg ca si zu online

| molzza a răspuns:

Perfect world, am cont pe el, ma cheama vanesa_sweet, am lvl 20 si inca nu m-am plictisti. Poate te ajutabig grin

Întrebări similare