Sa incepem cu ce-i mai rau, defectele : de multe ori am tendinta sa tratez lucrurile cu superficialitate(cu toate ca imi place sa fac lucrurile bine, perfecte, dar nu-mi iese tot timpul), actionez dupa primul impuls, nu-mi organizez timpul asa cum ar trebui, imi lipseste rabdarea.
Calitati: sunt o fire empatica cu principii sanatoase de viata, prietenoasa, expansiva, am simt un creativ si estetic dezvoltat...gata ca deja am depasit
Calitati :curajoasa, optimista, amuzanta
defecte:incapatanata, si cateodata egoista
3 calitati : sinceritatea, onestitatea si spirit analitic si perseverenta (ti-am spus 4
)
2 defecte: ma aprind repede, dar la fel de repede imi trece , incapatanata
Sa cred ca o parere buna, probabil cine ma cunoaste ar putea sigur sa spuna ce parere are despre mine, ca calitatii nu stiu/doar ca uneori imi lipseste calitatea curajului de a-mi pune toate dorintele in fapte/nu doar vise, un defect sincer mi-ar fi greu de zis...am raspuns sincer...Despre tine o mica parere curajoasa si vesela imi pari in poza/daca poza iti apartine-multa bafta.
Nu pot sa-mi auto-ofer calitati, ar insemna lauda de sine( cere se stie ca nu miroase a bine...)
Defecte iarasi nu-mi pot auto-declara, s-ar putea ca cei din jur sa le considere de fapt calitati.
Defecte:1.Nu prea pot sa socializez cu baietii... mereu ma intimidez pentru. ca sa nu zica ca ii besk
2. Emotiva
3.Suparacioasa
Calitati:1.Sensibila(nu e chiar o calitate...)
2.Modesta
3.Miloasa
-ti-am dat .3 defecte si 3 calit.-
Calitati: calculata, prudenta, boema
Defecte: incapatanata, rautacioasa (uneori :d)
Eu pe toate le iau ca un defect sincera, glumeata, nepasatoare, rece, certareata.
Cer doar o autocaracterizare in 5 cuvinte, cat mai sincera si realista.Nu conteaza parerea celor din jur.
Fiecare stie sa se autoaprecieze
mihaelacorlade, poza imi apartine
Calitati:sunt perseverenta, sociabila si calculata.
Defecte:uneori nu am rabdare suficienta si actionez impulsiv.
Alt defect ar fi:sunt recalcitranta in trafic
Sper sa raspunda si ceilalti
Va multumesc pentru raspunsurile voastre!
Eu zic ca ne ajuta sa ne cunoastem un pic, ce ziceti?
C:... optimista, vesela si visatoare(cam prea mult )
d:certareataI(sparg totul din jurul meu, noroc ca nu is asa des )si cred ca eu stiu cel mai bine, si de aceea nu-mi place cand mi se zice ca gresesc, accept cam greu
Toate calitatile mele m.au dus la gaura de prea multe ori. pentru ca is prea bun cu ceilalti ... pentru ca am fost sincer. onest. calm, si perseverent... si ca defecte cred ca as adauga. incapatanarea.
gabrielosss98 întreabă:
AlinMariana întreabă: