Eu cred ca tu pui problema gresit!
Parintii nu au drept sa decida in viata baiatului lor adult, acesta putand sa traiasca cu orice femeie vrea el, DAR parintii AU TOT DREPTUL sa dea afara din casa lor pe copii/tinerii care nu le respecta casa si fumeaza in locuinta parintilor, nu fac curat, nu respecta regulile impuse de parinti in casa lor, indiferent cati ani au si probabil ca nu platesc facturile de utilitati impreuna cu parintii. Nu mai spun de faptul ca femeia aia este de cea mai joasa speta, fumand, band, injurand, petrecand samd, deci un om pe care nu si-l doreste nimeni de nora sau de sotie pentru copilul lui.
Legea spune clar ca parinti au obligatii pentru a creste si intertine copii pana la 18 ani, cand ei devin majori si pot pleca in lume sa se intertina singuri.
Faptul ca tinerii au fost dati afara din casa parinteasca, este un lucru corect si trebuia sa se intample cu ani in urma, inca de la incepututl relatiei, fiindca nu este acceptabil si nici tolerabil sa ai in casa ta o femeie atat de vicioasa si prost crescuta.
Pacat de barbatul ala care sta ca prostul intr-o relatie atat de urata si nefericita.
Nu e problema noastra. El singur trebuie sa-si dea seama ce este bine pentru el. Daca pe el nu-l deranjeaza ca iubita lui il indeparteaza de parinti si ii accepta viciile, atunci cine suntem noi sa-l "corectam"? Daca lui ii convine asta, e liber sa isi traiasca viata.
Nu este responsabilitatea! Mea! Nu este grija! Mea! Ce consumă acea fată! Ce consumă acel băiat! Amândoi sânt doi adulți! Ce ar trebui să își asumă Amândoi! Viața lor de adulți! Ce bea! ce mănâncă! ce chestii! nocive! consumă este strict! Treaba lor!
Ce cred eu cu Adevârat! Personal! observ! eu la copii! ăștia doi! Este faptul că Amândoi! Sânt imaturi! iresponsibili! inconștienți! Copilăroși! Le lipește! Situația financiară! La Amândoi! Este ușor! Săi judecăm pe Amândoi! și săi vede pe ei! doi! "Problema"! Dar nu-i deloc! așa Situația lor! Este, una ce-mi provocă! o durere! reală în inima și sufletul meu! Cu Adevârat! fiindcă eu sunt sigur! Că Amândoi! Nu-și doresc o viață! plină de probleme! plină de necazuri! Plină de neajunsuri! Și-ar dori Amândoi o viață normală! De asta sunt sigur! Cu toată inima și sufletul meu cu Adevârat!
Eu dacă ași fi părintele! Tatăl! Copii! atât de inconștienți! imaturi! iresponsibili! Mași lupta pentru viața la Amândoi! Săi aduc! Săi pună! Săi îndrum! Le calea bună! Pe calea normală! Pe calea sănătoasă pe Amândoi! Calea lui Dumnezeu și Isus Hristos! Pe calea unde Amândoi sânt conștienți de viață lor! Pe calea unde, nu-și mai bat joc de sănătatea lor, sufletul lor, inima lor, A-și face tot ce-mi stă în puterea mea reală cu Adevârat să-le salvez! Viața la Amândoi de la un drum! Cei distruge! Pe Amândoi! Ce le face viața la Amândoi! Un calvar! Un coșmar! Un chin! O bătaie de joc!
Trebuie să fim! Atenți! Cu astfel de copii! Cu astfel de oamenii! Nevinovați! inconștienți! imaturi! Iresponsibili! Cu viața lor, sufletul lor! inima lor! sănătatea lor! Trebuie săi înțelem cu Adevârat și real pe Amândoi!
Acei părinți au comis o greșeală! imensă! Acei părinți! Au dat în stradă! Doi copii! Nevinovați! Doi copii! imaturi! Doi copii inconștienți! Doi copii! Iresponsibili! Ce nu au puțina! Să se descurce! Amândoi! Iau alungat! Iau aruncat! Iau abandonat în stradă pe Amândoi! Nu așa se face! Nu așa se procedează! Nu asta este soluția! Nu așa face doi părinți! Cu doi copii! imaturi! iresponsibili! inconștienți! De viață lor!
Ei! Doi! trebuia înțeleși! Ajutați! Susținuți! îndrumați! Către un drum stabil! Amândoi trăiesc haotic! pe un drum! greșit! Nu așa trebuie procedat cu ei doi! Au comis o greșeală Imensă Acei părinți! Față de copii! ăia doi! Amândoi trebuia puși! îndrumați, orientați pe drumul cel bun! Cu Adevârat! Nu! Trebuia alungați! Abandonați! Lăsați în voia sorți lor! Ei doi ne avândă nicio situație financiară! Nicio stabilitate de nicăieri! Amândoi! sânt expuși! La cele mai greșite drumuri! fiincă au fost lăsați! intenționați! în voia sorți lor!
Ce parere?
Pai stai in casa mea si te comporti ca ultima mizerie? AUT!
Cat despre baiat, daca o place, sta cu ea. Corect in chirie nu pe capul parintilor. Are varsta cand ar putea avea copii, ce naiba!
DaciaRomania întreabă: