Să faci scandal nu e un lucru bun, însă aerul condiționat trebuie să existe în mijloacele de transport în comun într-o țară europeană. Atât timp cât plătim bilete, taxe, e normal să se ofere condiții
Tu ai vrea sa mergi intr-un autobuz care pute a fund, transpiratie si mosnegi pe 40 de grade celsius?
Aerul conditionat nu e un lux, ci e o necesitate. Daca ai probleme de sanatate, poti chiar sa ajungi si la spital in conditiile alea.
Ai și tu dreptatea ta. Dar, nu cred că e cazul să înjuri șoferul din cauza asta. E și el angajat.
Oricum, eu sunt tânăr, pot să suport căldura, nu știu cum e pentru un om mai în vârstă.
Da, nu este cazul, si nici civilizat. Pana la urma nu e autobuzul soferului, ci a primariei sau a firmei respective.
Insa intrebarea ta era despre "Ce părere aveți de oamenii care fac scandal că nu e aer condiționat în autobuz/microbuz?" Lucru ce mi se pare si normal sa te revolti cand esti in conditiile alea.
Daca voai sa blamezi strict comportamentul calatorilor vizati, puteai sa formulezi altfel intrebarea, sau macar sa nu mai specifici si de ce au acest comportament. Ca se intelege din intrebarea ta, ca nu ar trebui sa faca scandal si sa inghita conditiile alea.
Mélancolie întreabă:
Neagracaceara întreabă: