| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Ce parere aveti de toti copii de 13 ani care o dat buzna pe TPU?

Răspuns Câştigător
| georginika a răspuns:

Cred ca sunt niste copii dezorientati care nu stiu unde sa caute ajutorul.
Inteleg ca vor si ei sa se documenteze... dar vin cu intrebari stupide pentru varsta lor care nici nu isi au locul aici.

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca oricine are dreptul sa posteze aici, intrebari si raspunsuri. Depinde de fiecare in parte, nu poti sa-i bagi pe toti in aceeasi categorie. Am vazut copii cu mult bun simt si inteligenti dar am vazut si din ceilalti. Din experienta personala pe site trebuie sa spun ca m-a uimit si incantat o fetita de 14 ani. La cererile de adaugare ca prieten, facute de copii, ii intreb de ce vor asta(iau de bun orice raspuns si accept). Fetita de care pomenesc este singura care m-a adaugat pentru mine(vorbesc numai dintre copii), mi-a raspuns ca i-au placut raspunsurile mele si se vede ca am minte. Sunt si dintre ceilalti, care nu stiu aprecia raspunsurile si - in afara de calificarea ca nefolositoare ori stupide - te mai si injura pe privat(am avut doua cazuri in cca doua luni). Numai bine!

| marrr a răspuns:

Ma simt jignita. Fac parte din aceasta comunitate de cand aveam 12 ani si am vazut ca multi se iau de unii dintre cei sub 13 ani fara motiv, punandu-ne pe toti intr-o lumina proasta. Chiar vi se pare ca toti suntem la fel?

| marrr a răspuns:

Ok Claudiu, doar am vrut sa ma asigur.

| JustMe a răspuns:

Si eu am 14-15 ani deci aproape fac parte din categoria talaughing Ce ai impotriva noastrapuppy dog eyes Pana la urma, cu totii avem dreptul sa ne facem cont, sa punem intrebari si sa dam raspunsuri. Nu ma intelege gresit, si eu m-am saturat de intrebarile cu id'ul lui Justin Bieber si de cele in care fete de 13 ani au impresia ca au ramas insarcinate cand nici macar nu au facut sex.

| Abcfunny a răspuns:

Bună!

A venit vacanţa se plictisesc.
Insă eu ma bucur că sunt cele mai simple intrebări si ma ajută să-mi maresc rank-ullaughing

Sănătate!

| maryana5 a răspuns:

No' da se se duca de unde o venit big grin

| resp3ct a răspuns:

Inainte nu aveam nimci cu ei. dar au niste intrebari atat de stupide...imi vine sa dau X la browser.

| Zuzzy05 a răspuns:

Heeeey...waiting si eu am 13 ani da' ce ai impotriva noastra?raised eyebrows Mi-am facut cont ca mi s-o parut interesant TPU si nu`s genu` sa puna intrebari "neadecvate varstei" :p sau mai stiu eu ce. Ma documentez despre ce am nevoiewinking, intreb ce vreau si altii ma ajuta. Imi place site-ul asta si nu`ss de acord cu tine doara ce are ca "am dat buzna" pe TPU big grin?

| Ingerasull99 a răspuns:

Multi dintre ei, pun intrebari stupide sau care au mai fost, sau la care gasesc raspunsul imediat pe google.

| Abcdefg123 a răspuns:

Si ew am 13 ani /:]. Asa si, ce`i cu asta? :]]
Te crezi prea matur si nu`ti plac copii de 13 ani? /:]

| Alexandra_3484 a răspuns:

Si eu am 13 ani, si nu cred ca este corect sa zici ca am dat buzna...Adica suntem si noi oameni, ma rog, in devenire, dar totusi, avem si intrebari... Va rog, "adultilor" sa nu mai faceti din'astea ca pe aici sunt si persoane serioase, nu numai persoane care pun intrebarile doar asa.

| rOckx3 a răspuns:

Pay eu am mai putin de 13 ani.
Am si eu dreptul sa pun intrebari
Ceti pasa tie, ai tu o mie de ani?
Nu conteasa varsta
Hay pa

Întrebări similare