| Merisorr a întrebat:

Ce parere aveti despre acei emo canibali care au mancat o fata? In cazul in care nu ati auzit va zic eu : Era o fata de 16 ani ~ indragostita ~ de un emo, si acela o invitat-o pe fata la o petrecere. Fata a mers si unu din cei doi implicati a invitat-o sa faca baie impreuna, ea a acceptat. Apoi baiatu a omorat-o. Cei doi ( erau 2 emo ) au transat-o, au gatit-o si apoi au mancat-o cu garnitura de cartofi. Petrecerea avusese loc intr-un apartament inchiriat de la o doamna. Cei doi baieti au servit-o si pe ea dupa care i s-a facut rau. Pana si judecatorul a lesinat cand a auzit :-&. Intrati pe site-ul Kanal D si uitati-va si voi :-&.

Răspuns Câştigător
| <3dark-shadows<3 a răspuns:

Am auzit, am vazut pe stirile protv, nu-mi vine sa cred, ce nebuni sunt in zilele de azi. Stii ca se spune ca prietenii se gasesc foarte greu asa si cu iubiti si chestii din astea. Nu te pui cu unu pe care l-ai vazut de nu stiu cat timp. CUm am mai zis si la cealalta intrebare tot legata de acest caz. NU credeam ca mai exista canibali in zilele de azi sad Cand am vazut pozele cu cei 2 pe site m-am si sperit. Nu prea sunt de acord cu emo, mai bine punk sau rock.

22 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Wtf? Ăştia-s oameni?! Au probleme psihice, mi-e milă de ei...Halal oamenioh go on.

| User a răspuns:

Ce nesimtiti ca nu mi-au oprit si mie o bucata. frustrated

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu cred că e adevărat. Dar se pare ca au evoluat emo.Nu se mai atie pe ei, taie pe alţii.Acuma serios probabil erau distrusi mentali daca au făcut aşa ceva. Un om întreg la cap nu ar fi în stare să facă aşa ceva indiferent de muzica sau stilul pe care îl adoptă. Totul ţine de personalitate.Nu mă uit că tocmai am mâncat dar promit că mâine o să mă interesez

| Sოﺁℓε a răspuns:

Ce parere am eu despre acesti 2 emo thinking i-am vz si pe ent si la stiri sunt niste oameni oribili. nu pot sa isi ia carne de purcel sau de pui? si chiar pe fata aia s-o manance? doamne fereste-ma oare acei derbedei au gandit cand au omorato si au mancat-o? iti dau eu raspunsul nu nu, au gandit nu merita aceste fiinte sa se fi nascut
pa pa

| kaya a răspuns:

E prima data cand vad asta si pot sa spun ca raman crucita de ce se poate intampla si pana unde se poate ajunge straight face

| Alex_7297 a răspuns:

Mmmm, oare ştiau că e şi mai bună carnea de om cu maioneză? Dacă nu, le zic eu...

| Merisorr explică:

Deci pe bune cautati pe net cica stirea a umblat in toata lumea straight face

| chupachups1234 a răspuns:

I don't want to see Vrei sa nu mai mananc azi? Doamneee fereste cum sa faci asa ceva? Mie mi-e mila cand vad la tara ca omoara un animal... Au servit-o si pe doamna? Probabil ca femeia aia nu stia despre ce e vorba nuuuu? :-& Fereasca Dumnezeu...

| chupachups1234 a răspuns:

Am vazut si eu acum clipuI don't want to see DeEa, daca zici ca cei 2 aratau dragut, cred ca nici tu nu esti foarte sanatoasa la cap.

| Clauditza a răspuns:

Frate vrei sa nu mai manank in seara asta?

| gabitza_6878 a răspuns:

Nu cred laughing)
emo canibali? astia nu se omoara intre ei, sufera impreuna laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand nu trebuia sa mearga acasa si nici sa se indragosteasca de un "emo". Parerea mea ca "emo" nu exista, ci exista SATANISTI. Ei erau satanisti. Influentati de cel rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

What? e adevarat sau facatura?
Doamne cum pot astfel de oameni sa se nasca/traiasca?
Mi-e rau...si tin sa mentionez ca nu am nimic cu Emo, dar aia 2... wow, m-a luat ameteala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne am vazut la stiri dhaomne cred ca ii nebuneste dracu dhoamne fereasca ma chiar ca lumea asta s-a intors cu fundul in sus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma sincer mie scarba de asa ce3va ce sa mai zic nu am evoluat deloc degeaba zicem ca este ceva de capul nostru daca au ajuns sa faca asa ceva ar merita spanzurati si chinuiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma sincer mie scarba de asa ce3va ce sa mai zic nu am evoluat deloc degeaba zicem ca este ceva de capul nostru daca au ajuns sa faca asa ceva ar merita spanzurati si chinuiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata aia chiar era draguta si nu stiu ce aveu cu ea da sa mananci un om mie mi-e mila si daca as vedea cum se taie un animal dar mite un om si sal mai mananci OMG aia erau umpica cam cu capul in WC CAND AU FACUT ASTA sa se odihneasaca in pace

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nebuni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am auzit si eu. ce pot sa iti zic sunt nebuni dea binelea.niste cretini care ne distrug tara.canibali o sa ajungem si noi din cauza lor.ca noi in romania nu avem oresedinte suntem dati drq.se duce de rapa.toata tara.sad. de aceea eu am hotarat sa ma mut in china.bafta in tara.:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok sunt emo dar ma ingrozeshte faptul ca 2 oameni au putut sa fac asa ceva adica trebuie sa fii bolnav sa faci asa ceva repet in continuare sunt emo dar dne ferrriii totusi sa manci o fata in miez de noapte sau cand o fost dne fereshtene pe totzii

| andreea16a a răspuns:

Mda aia nu erau emohee hee erau satanisti in toata firea :X, dar totusi naspa sa mananci un om. yach scarbos si mm... tipi erau draguti :X deci eu am prieteni satanisti si nu sunt in stare sa faca asta si sunt foarte draguti cu mine. daca ati incerca sa ii intelegeti pe emo si pe sataniti poate nu ia-ti mai considera ciudati, si eu sunt emo si totusi cei doi erau si beti deci... dar faza e ca i-au facut de ras pe emo si pe satanisti phbbbbt

| L0n3tistuµ a răspuns:

Copii facuti din schita! Doamne cum sa faci asa ceva.