| username_8290 a întrebat:

Ce parere aveti despre aia de cer fundita?

e mine sincer ma enrveaza... chiar daca merita nu le mai dau.

Răspuns Câştigător
| Byushka a răspuns:

Intr'adevar. pe langa faptul ca sunt enervanti sunt si nesimtiti uni... adica hey daca vrei sa fii expert raspunde corect nu cersi...

da in fine suntem in Romania si asa se castiga tot straight face...

5 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Si pe mine ma enerveaza raspunsurile care la sfarsit au fundita? x(
Si intrebarile care l-a sfarsit au: dau fundita. De parca poti face ceva cu funditele alea.

| Cristary a răspuns:

Si pe mine ma enerveaza la culme!

| KlaudyaAddha a răspuns:

Sunt chiar enervanti. La ce folosesc funditele? Nu esti cel mai tare daca ai mii de fundite.De ce sunt asa de importante? Plusca fundita trebuie' sa dai la cel mai folositor raspuns, nu lu' ala care cerseste fundite. Intrebarile cu "dau fundita" parca sunt si mai enervante. Daca vrei sa dai fundita bine, daca nu, nu! Ar fi recomandat sa dai, dar nu la aia care raspund doar la fundita sau au un raspuns simplu care are la sfarsit "da-mi fundita te rog". Numai bine!

| lovenotsex a răspuns:

Din partea mea se poate scoate acest "premiu" oricum nu ajuta cu nimic.Ptr ce sa fi expert sau sa fi primul cersind vba Ralucai, daca ai intrat pe acest site, ai intrat ca sa ajuti nu pentru o funda, ci pentru ca cineva are nevoie de unele raspunsuri. Iar la randu-i esti ajutat.Multe intrebari sunt aiurea. Evident dai fundita aia in semn de multumire si apreciere ca ti-a fost dat un raspuns folositor sau cel care ti l-a dat s-a straduit, nu l-a dat doar asa ca sa primeasca fundita. Cel putin eu n-am intrat aii ca sa fiu cel mai bun, ci sa ajut pe cine are nevoie de sfaturi, iar desigur daca ajung sus, e un bonus. Dar am observat ca nu-s singurul cu aceasta idee.Deci bafta si lasati cersitul.

Întrebări similare