In primul rand pentru mine, turist, acel "brand" nu inseamna nimic. Adica frunza aia si textul "Explore the Carpathians garden" ar trebui sa ma faca sa vreau sa vin in Romania?! Ei bine, nu ma face.
Degeaba vad eu poze si nu stiu ce minunatii, daca as fi un turist sa zicem din Croatia, si l-as intreba pe Gigel vecin cu mine cum a fost cand a mers in Romania, iar el mi-ar zice ca drumurile sunt in starea in care sunt, spitalele sunt cum sunt si tot restul poate sa-mi arate dna Udrea ce vrea ca eu nu ma duc acolo. De banii aia mai bine se reparau cateva drumuri, pierdere, dar ce sa-i faci, atat lipseste sa devina Udrea prim-ministru, de a zis ea acum o luna ca vrea sa faca din Bucuresti port la Dunare
, ca sa atraga turisti
.
Da, intr-adevar, avem munti frumosi, avem avantajul ca avem si mare si munte, dar cum sa ajungi pana acolo daca nu sunt drumuri?!
Nu cred ca-i convine turistului sa faca 10 ore de la Bucuresti la Busteni.
Discutie gasita pe net:
-Cum a fost Gigel in Romania?
-A fost cam najpa...
-De ce? Aveau gropi in drumuri?
-Mai degraba n-aveau drumuri, iar de gropi ziceai ca esti la masaj, cand treceai peste ele.
-Si ce ai mai facut?
-Pai ete' m-am imbolnavit de nervi, si a trebui sa caut 2 ore un spital!
-Si l-ai gasit?
-Da, dar mai bine nu-l gaseam!
-Da de mancat ce ai mancat, ma?
-Pai am fost si eu la un restaurant, si i-am zis chelnerului sa-mi aduca peste la cuptor.
-Pai si?
-Si mi-a adus peste o ora si juma' friptura care era mai mult slanina si os cu niste cartofi prajiti!
-Da' n-ai comandat peste la cuptor?!
-Ba da.
-Si nu i-ai zis chelnerului ca a gresit?
-Ba da.
-Si?
-Si m-a luat la bataie...
-Najpa ma in Romania... da Carpatii cum erau?
-Erau ba' frumosi, erau...
Asta a fost o discutie intre 2 turisti care am gasit-o pe net.
O zi buna!
E patetic sloganul.De fapt nu reprezinta tara dar clar reprezinta imaginatia romanilor.In afara faptului ca nu e original, e jenant.Au ras americanii si cu curu` de noi cand au vazut idiotenia. Dar e blonda ce dracu sa-i ceri?
In loc sa promovezi tu Moldova, operele lui Brancusi, castelurile noastre, arhitectura exceptionala a bisericilor si a conacelor boieresti, rezervatiile naturale si muzeele de calibru te limitezi la Carpati si Dunare![]()
Muntii nostri aur poarta noi cersim din poarta in poarta
Nimic din ceea ce face Ministerul Turismului nu poate atrage turişti străini, atâta timp cât românii sunt huiduiţi peste tot sau asociaţi cu ţiganii infractori (mă refer la Franţa). Un brand se construieşte în ani de zile şi presupune, în primul rând, o reputaţie care cu greu se construieşte. Noi n-avem o reputaţie foarte atrăgătoare şi trebuie să ne ridicăm la nişte standarde ameţitor de înalte ca să schimbăm asta. Nici dacă lipim poze cu Udrea dezbrăcată la toate vămile nu se va face coadă, pentru că oamenii ştiu că, odată intraţi în ţară, vor găsi aceleaşi lucruri din statele cu tradiţie în turism, doar că la o calitate mult mai proastă. Atunci, de ce ar alege să exploreze grădina lu' peşte?
Nu cred ca Romania mai poate face ceva, e jos de tot.Cred ca a platit degeaba miile de euro pentru o frunza![]()
dar sa se pricep alesii nostri sa arunce banii
In primul rand daca dai un search pe google gasesti brandul la 0. 73 de bani, insa Udrea a dat pe el 980. 000 euro deci...