anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre cineva care isi inghite dintii? Ieri am asistat la o asemenea situatie tragi-comica, care ar fi putut deveni doar tragica. E vb de o lucrare dentara care s-a desprins, a alunecat frumos si s-a stabilit in stomacul posesorului...hee heeSa te plimbi cu dintii pierduti in stomac, nu cred ca e o senzatie tocmai placuta dar ramane neobisnuita si oarecum ilara.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum daca ia laxative si tine sita la fundulet, o poate recupera, ca e refolosibila rolling on the floor

18 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Ingrozitor, cred ca lucrarea dentara era din cauciuc daca a ajuns in stomacul posesorului. Sunt o multime de glume deplasate despre cei care au proteze dentare, nu trebuie sa radem ca nu stim ce vom pati si noi.

daniela
| daniela a răspuns:

Nu cred ca e ceva comic ci mai mult tragic.

regis
| regis a răspuns:

Oare dupa ce ii recupereaza ii va pune la loc?

Anna
| Anna a răspuns:

Se mai intampla, chiar daca nu vedem asta zilnic, cum zicea si aliosa, chiar nu e de ras.de ce sa ne dam noi cu parerea despre necazul altuia? Sunt sigura ca persoana cu pricina nu a fost foarte incantata de eveniment.

prfml
| prfml a răspuns:

Nu stiu cum este dar tocmai acum am invatat ca nu este bine sa mananci in fata calaculatorului. happy

| anonim a răspuns:

Spune-i sa manance si putina paine sa nu i se aplece. rolling on the floor

| LoryM22 a răspuns:

Asta se intampla din cauza dr.stomatologi care sunt tot mai multi si nu stiu cu ce sa mananca stomatologia.

| borsec a răspuns:

Ce parere sa am asta este doar o situatie de care nu trebuie sa radem.

| toto a răspuns:

Eu zic sa schimbe stomatologul sa-si recupereze cumva partea desprinsa si apoi sa nu mai manance paine.Prea multe se intampla cu painea, rupe, gasesti chestii diferite in ea.

| Dr.StomatologG.G. a răspuns:

Ha, cate am vazut de-astea, sa stii!winking Pivoti inghititi, dinti din lucrari taiate inghitii etc.Nu-i nimic, stii cum se zice : intra pe o parte, iese pe alta laughing Dar daca a picat lucrare sanatoasa, sa-si schimbe stomatologul, ala nu si-a facut treaba buna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era sefa mea, si tocmai manca paine emil...Acum spera sa ii plece, nu sa i se aplecehee heeOricum are simtul umorului si a reusit sa faca glume pe seama evenimentului, la final. Oricum a incadrat faza in topul ei de "intamplari penibile". Dinti la plimbare prin intestinhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am fost ieri acolo. o faza tragicomica, realmente. m-am si speriat, dar am si ras ca o magarita? Si acum ce urmeaza: panda dupa dinti mi se pare si mai amuzant.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca trebuie sa isi schimbe medicul stomatolog... urasc cand se intampla asa... dai o gramada de bani si ajungi sa iti mananci dintii happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune si tu d-astea cind nu beau nimic, ca mi-a sarit cola pe nas laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am mai auzit asa ceva pana acum. Oare au gust bun dintii? Ii scoate prin fecatielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Regis: am aflat ca si-a comandat alti dinti. Pe cei vechi inca nu i-a recuperat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna... vroiam sa te intreb daca ai mai aflat ceva despre aceasta situatie. a mai recuperat lucrarea? daca da cam in cate zile? am patit astazi exact aceeasi situatie penibila. mie si frica sa adorm...sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu tocmai mi-am inghitit o frumusete de dinte acum 1 ora.Mi-am bagat degetele pe gat, pe urma o coada de periuta de dinti, mi-au iesit ochii ca la melc, nu l-am gasit.Mi-am luat ceai laxativ.O sa il caut cu manusi. Sper numai ca nu s-a digerat.O sa-l tin o luna in alcool sanitar.Nu va puteti imagina cat de panicata sunt.E un canin...deci sunt sublima, nu alta.