Ingrozitor, cred ca lucrarea dentara era din cauciuc daca a ajuns in stomacul posesorului. Sunt o multime de glume deplasate despre cei care au proteze dentare, nu trebuie sa radem ca nu stim ce vom pati si noi.
Se mai intampla, chiar daca nu vedem asta zilnic, cum zicea si aliosa, chiar nu e de ras.de ce sa ne dam noi cu parerea despre necazul altuia? Sunt sigura ca persoana cu pricina nu a fost foarte incantata de eveniment.
Nu stiu cum este dar tocmai acum am invatat ca nu este bine sa mananci in fata calaculatorului.
Asta se intampla din cauza dr.stomatologi care sunt tot mai multi si nu stiu cu ce sa mananca stomatologia.
Eu zic sa schimbe stomatologul sa-si recupereze cumva partea desprinsa si apoi sa nu mai manance paine.Prea multe se intampla cu painea, rupe, gasesti chestii diferite in ea.
Ha, cate am vazut de-astea, sa stii! Pivoti inghititi, dinti din lucrari taiate inghitii etc.Nu-i nimic, stii cum se zice : intra pe o parte, iese pe alta
Dar daca a picat lucrare sanatoasa, sa-si schimbe stomatologul, ala nu si-a facut treaba buna.
Eu tocmai mi-am inghitit o frumusete de dinte acum 1 ora.Mi-am bagat degetele pe gat, pe urma o coada de periuta de dinti, mi-au iesit ochii ca la melc, nu l-am gasit.Mi-am luat ceai laxativ.O sa il caut cu manusi. Sper numai ca nu s-a digerat.O sa-l tin o luna in alcool sanitar.Nu va puteti imagina cat de panicata sunt.E un canin...deci sunt sublima, nu alta.
Puffs întreabă: