Salut!
Nu,nu e,dar sunt multe culori frumoase pe lumea asta:portocaliu, galben, toate culorile DESCHISE sunt frumoase, dar daca persoana respectiva e fata nu-i bai
, asa sunt fetitele chiar si cand cresc mai mari.Decat sa ii placa negru, gri mai bine roz toata ziua! Succes!
Buna.
Mie personal nu imi place culoarea roz pana la stadiul de a fi nebuna dupa ea dar nici nu cred ca trebuie sa fii bolnav mintal sa reactionezi asa. Gusturile nu se discuta! E democratie, fiecare e liber sa fie fericit si sa se exprime. Daca persoana respectiva considera aceasta culoare avantajoasa sau o binedispune este treaba dansei. Este intr-adevar putin exagerat si nu trebuie sa obsedeze pe nimeni pentru ca obiectul x nu e roz... insa raman la ce am zis. De fapt, e chiar comica o astfel de persoana si da un aer visator, copilaresc si optimist. Depinde si cine vorbeste despre cel ce poarta atata roz... eu nu prea gasesc in roz o culoare extraordinara, ascult rock si prefer sa port negru dar imi plac si culori gen rosu, albastru, verde, violet. Sunt insa o fire care respecta fericirea altuia si ma pun in pielea respectivului. Eu nu m-as simti ok sa fiu luata in ras pentru ca imi place ceva diferit.
Si mie imi place culoarea roz(de fapt o ador)! desi nu este culoarea mea preferata!
Personal nu m-as pute fixa pe o anumita culoare!
Despre cei care o fac...nu NU sunt bolnavi mintal
(in cazul culorii roz -NU daca sunt fete (sau gay)
)...
totusi preferinta exagerata pentru aceasta culoare indica o persoana imatura, copilaroasa, cum zicea neutrino-ingusta(adiaca fixata pe o anumit preferinta), romantica...
vanessa_6993 întreabă: