| FDD27 a întrebat:

Ce parere aveti despre culoarea roz? Apropo, daca o persoana ajunge sa nu ii mai placa nicio bluza decat daca este roz, sau sa i se para toate ojele si pantofii banali, oribili, sobri doar pentru ca nu sunt roz e bolnava mintal? De curiozitate intreb

7 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Nu,nu e,dar sunt multe culori frumoase pe lumea asta:portocaliu, galben, toate culorile DESCHISE sunt frumoase, dar daca persoana respectiva e fata nu-i bai laughing, asa sunt fetitele chiar si cand cresc mai mari.Decat sa ii placa negru, gri mai bine roz toata ziua! Succes! happy

| neutrino a răspuns:

Nu, doar ingusta.

| sofisis a răspuns:

Nu e bolnava mental.
E foarte imatura si cu fixatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Mie personal nu imi place culoarea roz pana la stadiul de a fi nebuna dupa ea dar nici nu cred ca trebuie sa fii bolnav mintal sa reactionezi asa. Gusturile nu se discuta! E democratie, fiecare e liber sa fie fericit si sa se exprime. Daca persoana respectiva considera aceasta culoare avantajoasa sau o binedispune este treaba dansei. Este intr-adevar putin exagerat si nu trebuie sa obsedeze pe nimeni pentru ca obiectul x nu e roz... insa raman la ce am zis. De fapt, e chiar comica o astfel de persoana si da un aer visator, copilaresc si optimist. Depinde si cine vorbeste despre cel ce poarta atata roz... eu nu prea gasesc in roz o culoare extraordinara, ascult rock si prefer sa port negru dar imi plac si culori gen rosu, albastru, verde, violet. Sunt insa o fire care respecta fericirea altuia si ma pun in pielea respectivului. Eu nu m-as simti ok sa fiu luata in ras pentru ca imi place ceva diferit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi place culoarea roz(de fapt o ador)! desi nu este culoarea mea preferata!

Personal nu m-as pute fixa pe o anumita culoare!

Despre cei care o fac...nu NU sunt bolnavi mintal happy (in cazul culorii roz -NU daca sunt fete (sau gay) happy )...
totusi preferinta exagerata pentru aceasta culoare indica o persoana imatura, copilaroasa, cum zicea neutrino-ingusta(adiaca fixata pe o anumit preferinta), romantica...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, pe parcurs ai mii de relatii dureroase cu culorile(restul lor), nu stii daca durerea e culoare sau invers. acum albastrul mi se pare toxic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e bolnava mintal, are doar o fixatie cu acea culoare. Depinde si de cultura pe care o are, mai ales de ceea care priveste arta. Atunci ar fi de mirare. Daca nu le are, este normal comportamentul ei.

Întrebări similare