| geo_1909 a întrebat:

Ce parere aveti despre emo kid dar despre emo girl?
funda

Răspuns Câştigător
| MoreTime a răspuns:

1. Cel mai de c*c*t este faptul ca sunt niste copii deprimati
2. Genul muzical care-l asculta ii face asa, so asta e cel mai aiurea
3. Se automutileaza
4. Modul in care se imbraca e de hamster cu stil
5. Doar parul pare a arata mai bine la unele fete, nu si cele care au un cuib de ciori acolo.
6. Nu e mare diferenta intre emo kid si emo girllaughing in emo kid era inclus si emo girl si emo boylaughing
Soo, in general doar la capitolul "freze" stau bine acesti frustratibig grin

| Kira5854 a răspuns (pentru MoreTime):

Frustrat esti tu! Macar daca nu stii nu mai comenta!

24 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt şi ei parte din societate atâta timp cât nu fac rău.
Pa, pa.

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Sunt niste copii care au nevoie de ajutor, care au ajuns asa din cauza vietii pe care o duc, care, poate fi una cu probleme si atunci se refugiaza in "negru".
nu e vina lor si de asta nu trebuie priviti altfel, ei trebuie ajutati.
poate m-am lungit prea mult dar, asta e parerea mea.

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Pff. mie imi plac. pot sa spun ca am un stil "emo" de fapt hairstyle si hainele. dar nu exagerez niciodata cu acest stil

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Paii. thinking
Exista stilul emo, si sentimentul emo.
Stilul mie personal imi place. love struck
Parul, hainele, sunt chiar misto (parerea mea). happy
Dar despre comportamentul lor, nu am o parere tocmai buna.sad
Pentru ca se automutileaza, si in loc sa incerce sa-si rezolve problemele, ei le fac si mai mari.tongue
Ei ar trebui sa caute sprijin, nu atentie prin faptele lor nebunesti. sad
Cam asta ii parerea mea.happy

| Fetita a răspuns:

A cam trecut curentul emo, misto freze dar naspa ideile lor

| Dorian_3315 a răspuns:

Lipsa de ocupatie...se cred smecheri asa da nu-s in stare de nimic crede-, mahee hee

| MinnieHaha a răspuns:

Ador negrul, insa nu sunt emo! asa cum a mai spus cineva, si ei sunt oamei insa eu nu as putea fii NEVER emmo!

| Geo4597 a răspuns:

Ador stilul emo. Îmi place negrul şi combinaţiile cu negru gen emo. Îmi place cum îsi fac părul, cu breton pe o parte, alea alea. Dar totuşi, nu mi se pare prea normal să te tai cu lama, sau să stai pe la colţurile blocurilor să te droghezi şi să faci pe nebunul. Eu nu aş putea face niciodată asta, indiferent de cine mă determină să o fac, şi indiferent de cine e în respectiva gaşcă. Este un pic ciudat. În rest, nu am nici-o problemă cu stilul lor. happy Fundiţă?batting eyelashes

| alinutza_2142 a răspuns:

Stilul lor e ok... dar cei care se mutileaza... e aiurea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt nebuni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e personal nu-mi place deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba copiilor fara viitor (ma refer la astia anti-emo)Voi nu vedeti ca in ziua de azi sunt numai cocalari si pitipoance!? Voi ziceti de generatia"EMO" si nici macar nu stiti ce simte o persoana EMO sau ce inseamna sa fii emo!winkingSa fii emo nu inseamna decat stil, coafura, muzica, droguri si alte chestii. A fii emo vine de la sine, din ceea ce iti spun cei din jur, din ceea ce se regasete in familie si cel mai important, dar cel mai important iubirea, discriminarea si respectul...Toate aste sunt indepartate de generatia emo ptc voi nu stiti sa le daruiti prin vorbe si gesturi! Stiti decat sa aruncati cu vorbe goale in stanga si in dreapta... Ziceati ca se sinucid nu va intrebati de ce? Va zic eu de ce, Ptc sa fac multe discriminari la adresa noastra, nu suntem tratati egal, iar cei care se drogheaza, se drogheaza ca sa uite de problemele de acasa si de respingerile la adresa lui, Lama de ce o folosesc? Ca sa verse sange, o picatura de sange pentru ei inseamna 1 discriminare, Muzica o asculta ptc se regasesc in stilul Rock! Daca mai aveti ceva de comentat mai bine taceti dracu din gura! Si cuvintele astea sunt spus de un copil de numai 12 ani! Am scris vorbele astea la rece!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba copiilor fara viitor (ma refer la astia anti-emo)Voi nu vedeti ca in ziua de azi sunt numai cocalari si pitipoance!?Voi ziceti de generatia"EMO" si nici macar nu stiti ce simte o persoana EMO sau ce inseamna sa fii emo!winkingSa fii emo nu inseamna decat stil,coafura ,muzica ,droguri si alte chestii.A fii emo vine de la sine ,din ceea ce iti spun cei din jur ,din ceea ce se regasete in familie si cel mai important,dar cel mai important iubirea,discriminarea si respectul...Toate aste sunt indepartate de generatia emo ptc voi nu stiti sa le daruiti prin vorbe si gesturi!Stiti decat sa aruncati cu vorbe goale in stanga si in dreapta ...Ziceati ca se sinucid nu va intrebati de ce? Va zic eu de ce,Ptc sa fac multe discriminari la adresa noastra ,nu suntem tratati egal,iar cei care se drogheaza ,se drogheaza ca sa uite de problemele de acasa si de respingerile la adresa lui,Lama de ce o folosesc? Ca sa verse sange ,o picatura de sange pentru ei inseamna 1 discriminare,Muzica o asculta ptc se regasesc in stilul Rock!Daca mai aveti ceva de comentat mai bine taceti draku din gura!Si cuvintele astea sunt spus de un copil de numai 12 ani!Am scris vorbele astea la rece!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba copiilor fara viitor (ma refer la astia anti-emo)Voi nu vedeti ca in ziua de azi sunt numai cocalari si pitipoance!?Voi ziceti de generatia"EMO" si nici macar nu stiti ce simte o persoana EMO sau ce inseamna sa fii emo!winkingSa fii emo nu inseamna decat stil,coafura ,muzica ,droguri si alte chestii.A fii emo vine de la sine ,din ceea ce iti spun cei din jur ,din ceea ce se regasete in familie si cel mai important,dar cel mai important iubirea,discriminarea si respectul...Toate aste sunt indepartate de generatia emo ptc voi nu stiti sa le daruiti prin vorbe si gesturi!Stiti decat sa aruncati cu vorbe goale in stanga si in dreapta ...Ziceati ca se sinucid nu va intrebati de ce? Va zic eu de ce,Ptc sa fac multe discriminari la adresa noastra ,nu suntem tratati egal,iar cei care se drogheaza ,se drogheaza ca sa uite de problemele de acasa si de respingerile la adresa lui,Lama de ce o folosesc? Ca sa verse sange ,o picatura de sange pentru ei inseamna 1 discriminare,Muzica o asculta ptc se regasesc in stilul Rock!Daca mai aveti ceva de comentat mai bine taceti draku din gura!Si cuvintele astea sunt spus de un copil de numai 12 ani!Am scris vorbele astea la rece!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frumos, dar trist. Ce naiba? Sunt tineri se inbraca traznit, dar sunt depresivi fara motiv.Sa fim seriosi multora dintre ei le place sa fie tristi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am o parere buna, e cool si ai multe avantaje...plus imi place si sunt fata(emo, logic) happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare tare rau pentru cei care fac discriminari e o chestie personala, nu luati voi deciziile in locul lor. e greu si pentru mine sa ma tai dar poate ca voi cei dinafara nu stiti ce e tristetea nu neaparat imi place sa fiu trista sunt nevoita in multe cazuri : scoala, prieteni, etcnu mai comentati degeaba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma lasati ma emo inpace ca sunt oameni si au trait momente dificile in viata printe care au avut socuri care iau parcat eu am o parere buna pentru ca tocmai ei sunt mai deschisi la inima ca voi si nu sunt emo dar am trait si lasati sunt mai sensibili ca voi am o parere ff buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ce aveti ma cu ei sunt oamenii(copii) care sunt mai timizi si au avut unele momente dificile care nu au reusit sa treaca peste ele si lama ce sa spun ca nu e "animalul lor" si cu aia isi varsa regretele ei sunt buni cu noi nu cum suntem noi cu ei am o parere ff bunahappy am o parere trista de ei mi-e mila de ei R: am o parere buna pentru ca stiu ce simtbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratilor, stiti ce sunt EMO, niste prosti care nici nu le pasa de la ce vine,nu le pasa ca se mutileaza, le pasa doar ca si X si Z e emo
Se mai intreaba de ce i judeca lumea, cand se rujeaza si le curge rimelul.
Prosti, fara lipsa de ocupatie.
Ar trebuii batuti pana au de ce plange.
Va intreb, credeti ca nu fac nici un rau big grin, dar fiecare prost EMO aduce un alt prost, si cum ar fi ca fiul\fica ta sa iti spun,, Vreau sa fiu EMO ca sa imi tai venele ''.
In concluzie emo is prosti

| ballamik a răspuns:

| iullyk a răspuns:

Mie mi se pare ca stilul emo:X este destul de marfa...in general sunt persoane sensibile...
eu una am o parere buna despre ei arata super cOOl si nu mi se par satanisti cum zic unii. deci este ok n-am nimic cu eiblushingblushing
fundita?

Întrebări similare