| troleibuz a întrebat:

Ce parere aveti despre Selly?

36 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Aveam o parere proasta despre el, nu-l urmaresc, dar recent mi-am schimbat-o. Sunt sigur ca modul cum se afiseaza pe internet, nu-l reprezinta. Face asta doar pentru copiii si vizualizari, atat. Sunt sigur ca in realitate el este un om foarte serios si matur. S-a si vazut asta in video-ul despre bac si scoala. Nu este el cine stie ce, dar comparand cu altii de varsta lui, clar se afla la un nivel mult mai ridicat. Face ce-i place, are planuri de viitor, are foarte multi bani, este fericit, ce mai vrei? Felicitari lui!
Foarte multa lume se ia de contentul lui, dar atat timp cat nu da in cap la nimeni si nu promoveaza diferite lucruri daunatoare, e perfect.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Sofer):

Ori ai IQ 50, ori ai maxim 12 ani. Altfel nu vad de ce ti-ar placea de retarzii aia.

| Frank51 a răspuns:

Pare un om bun. Pare.

Ce vedem noi in cateva videoclipuri pe net nu are vreo relevanta.

| aumih16 a răspuns:

Nu prea imi place dar na! e oricum la nivelul lui 5 gang! asta prefera tineretul mai mult! adica generatia tanara!

| aumih16 a răspuns:

Mie in general nu imi plac vloggerii astia ca se dau cam mari rotunzi! da e adevarat se castiga bine ca vlogger! dar nici asa sa te dai mare rotund! totusi!

| RAY a răspuns:

Sa te fereasca Dumnezeu de invidia Romanului, atat am de spus

Întrebări similare