3 răspunsuri:
| Gosh. a răspuns:

Of.am citit tot ce scria pe site si sincer mi se pare exagerat. Oamenii astia scot din orice simboluri satanice si.toate prostiile, sincer.

| デイダラくん a răspuns:

La videoclipul Alejandro de Lady Gaga, sunt mai multe mesaje de transmis si fiecare intelege altceva...pe internet eu am citit ca in melodie Alejandro il reprezinta pe Dumnezeu sau reprezinta religia, iar Gaga nu este Gaga, ea reprezinta biserica...La inceputul melidiei ea spune:Stiu ca suntem tineri, si stiu ca m-ai fi putut iubi, dar numai pot fi cu tine asa, Alejandro(adica Dumnezeu, deoarece in religie, homosexualii sunt o rusine)
Iar cand ea spune:"Ea si-a pus mainile in buzunar, si nu se va uita la tine, nu se va uita la tine"reprezinta religia care este nepasatoare fata de homosexuali
La refren spune:"Nu-mi striga numele nu-mi striga numele, Alejandro; Nu sunt a ta nu sunt a ta, Fernando; Nu vrea sa saruti nu vrea sa atungi, doar fumeaza-mi tigara si taci", Se refera la religia ce nu doreste dragostea intre homosexuali.
La sfarsit, apare un barbat pe jumatate dezbracat, cu un pistol in mana si Lady Gaga(o calugarita )moarta pe un pat, reprezinta persoanele bisexuale care au ales sa ignore opiniile de rau ale Bisericii...

Eu sincer nu stiu ce sa spun despre celelalte videoclipuri, poate este chiar adevarat ce spune acolo, nu ai de unde sa stii.
Pa Pa

| Deyutza a răspuns:

Wow! nici nu mi-am dat seama de lucrurile astea pana acum...nu stiu ce sa zic dar din adreselea astea reiese ca gaga e satanista. Oricum nu imi prea placea deci nu ma afecteaza. Very strange!