Pai cum crezi ca poti sa cuceresti o fata? Doar vorbind cu ea! Daca este si ea timida ar trebui sa iti fie mai usor sa vorbesti cu ea iar tu fiind baiat trebuie sa faci primul pas. Nu stiu cat de bine va cunoasteti, daca sunteti colegi, vecini, in fine, indiferent de situatie tu trebuie sa o inviti undeva(ca si prieteni), poate sa va ajutati cu temele, mai vorbeste cu ea despre scoala, despre ce ii place sa faca, ce filme ii plac(pe subiectul asta puteti sta pana maine). Mai tachineaz-o fetelor le place asta, chiar daca prin aparenta nu pare!
Ai spus ca e cu alt baiat, ei bine sa o faci sa se simta mai speciala cu tine decat cu acel baiat, complimenteaz-o(ex:Hei, ce fain te-ai imbracat azi, si ce fain ti-ai facut parul, etc).
Bafta cu fata si sa crezi in tine ca o sa reusesti!
Înseamnă că te gândești la ea. Visele apar din mulțimea gândurilor. Nu cred in vise.
Inseamna ca te gandesti la ea prea mult si nu ai curaj sa o cuceresti.Nimic altceva.Visele de genul acesta nu sunt premonitii.
Inseamna ca o iubesti chiar daca ea nu simte la fel si ca oarecum incerci din greu sau vrei sa incerci din greu sa ii atragi atentia, sa te remarce, sa fiti impreuna!
Trebuie sa iti faci curaj sa vorbesti cu ea si sa o cuceresti. Sa nu renunti doar pentru ca stii tu ca nu te place, sa faci orice ca sa o cuceresti!
Pentru a doua intrebare: visele pot deveni realitate dar doar prin munca, trebuie sa faci ceva ca sa devina visul realitate!
Pai cum crezi ca poti sa cuceresti o fata? Doar vorbind cu ea! Daca este si ea timida ar trebui sa iti fie mai usor sa vorbesti cu ea iar tu fiind baiat trebuie sa faci primul pas. Nu stiu cat de bine va cunoasteti, daca sunteti colegi, vecini, in fine, indiferent de situatie tu trebuie sa o inviti undeva(ca si prieteni), poate sa va ajutati cu temele, mai vorbeste cu ea despre scoala, despre ce ii place sa faca, ce filme ii plac(pe subiectul asta puteti sta pana maine). Mai tachineaz-o fetelor le place asta, chiar daca prin aparenta nu pare!
Ai spus ca e cu alt baiat, ei bine sa o faci sa se simta mai speciala cu tine decat cu acel baiat, complimenteaz-o(ex:Hei, ce fain te-ai imbracat azi, si ce fain ti-ai facut parul, etc).
Bafta cu fata si sa crezi in tine ca o sa reusesti!
Psihiatra întreabă: