| cristina409 a întrebat:

Ce preferi între un băiat frumos dar cam indiferent și unul mai puțin arătos dar care s-ar da mereu peste cap pentru ca să fii fericită și să te simți mereu iubită? happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca baiat intodeauana ma enerveaza intrebarile astea, degeaba zic toate ca ala care o va iubi, ca tot pe ala jmecher sau aratos il alegeti. pe ala care sa va iubeasca, trebuie intai sa-l ccunoasteti, dar pana acolo trebuie bataie de cap si sa va atraga destul de mult, dar cum nu se intampla mai niciodata--

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Uratii au parte de fete frumoase si noi ca aratam bine avem parte de fete urate. Cam asa e.

| FaraNume2 a răspuns:

Si il contrazic pe Endoryus:nu toate spunem ca il alegem pe cel care ne va iubi, si ok, daca tu zici ca toate facem la fel, permite-ti-mi sa spun ca unele fete din cele care dau acest raspuns chiar il aleg pe cel care o va iubi.Am avut rabdarea de a-l cunoaste cu adevarat pe un baiat care acum face parte din viata mea.Nu e el cel mai aratos/bogat/romatic/etc etc, dar eu cu el ma simt iubita.Si pana la urma consider ca si un baiat aratos, cum ziceti voi, poate avea sentimente, trebuie doar ca cineva sa observe asta si sa-i patrunda in suflet. happy... just my opinion. happy

| AliMiha a răspuns:

Nu frumusetea conteaza! depinde si cati ani ai. dar un baiat care nu e rupt din soare ar face orice pentru persoana la care tine. unu frumos foc nu ar face mare lucru deoarece ar avea orice fata ar vrea. trebuie sa tragem concluzii din comportamentul lor, sa ne gandim bine su mai apoi sa alegem.