Știu că spărgeam mereu geamuri și aproape la fiecare amic ii spărgeam capul
)
In rest in generală snopeam colegii din clasa nimeni nu îmi comenta da am avut momente și bune cu vecinii din curte seara de seara jucam ascunsă și mereu stătea unu pe un garaj și se pisa la cate unul în cap
țin minte că am omorât și niște pui de pisici și pana mea și acum îmi pare rău
Câteodată ne vorbeam noi între vecini și fiecare venea în curte cu mâncarea de acasă eu eram sărac lipit pe atunci nu mai știu ce dracu aduceam răbdări prăjite dracu știe... Făceam grătar în curte povesteam jucam Monopoly remi leapșa prinsa fotbal în curte eu cred că spărsesem 4-5 geamuri mergeam la ștrand fara sa plătesc era un gard și îl săream mereu odată era să cad în Bega
zi de zi eram la ștrand și împingeam cate o fata in piscina alteori eu eram salvat de fete.
De sărbători am cumpărat odată de 500 -700 de lei 3 plase pline cu petarzi torpile tot arsenalul dinamite dădeam care o dinamita în curte zici că o fost atentat terorist. Țin minte că eram dat dracu la gagici da nici nu le dădeam vrăjeală ele veneau la mine îmi băteam joc in loc sa le pompez.
"Noi calcam pe puii de gaina pentru ca ne placea cum se auzea cand puscau."
Si unde v-au "repartizat", cand au vazut cat va merge mintea?
Ne jucam cu mingea in curte si spargeam geamurile, iar cand le spargeam spuneam ca nu stim cine a facut-o, desi noi eram singurii din curte si aveam mingea cu noi mai tot timpul.
Ultima parte cu gagicile cred ca e umflata da no...
Si noi jucam monopoly si carti in coltul strazii unde era o bucata de beton ca o masa.
Puțin umflata da nu trebuie să știm doar noi și restul lumii.
Https://youtu.be/vfza4BkIZOo
) Asta e cu adevărat idolul femeilor
Da pe deasupra o rămas și impotent
idolul femeilor ce voce are poate idolul bărbaților
Sigur tu nu ai facut nimic ce regreti. Nu, nu. Nu fugareai pisicile sau mai stiu eu ce experimente.
Adica tu zici ca oricine in copilarie chinuia animale?
psihopat...
Ai fi surprins sa vezi cata munca e la furat lemne ![]()
Cei care lucreaza la padure au o conditie fizica de urs. Poate in zonele drepte e mai usor, dar la mine e o excursie sa ajungi pana la copac, nu mai zic de fuga pe langa TAF, intins spranga, mutat bustenii...
DavidIonescunasrr întreabă: