Cand eram mica ne-a adus mama sa mancam in sufragerie, mie si varului meuera iarna si era in preajma Craciunului si ticmai facusem bradul. Aveam vreo 5 ani si varul meu 4
. Cand eram mic, atunci cand vedea mancare varul meu vomita asa ca trebuia sa il lege la ochi sa nu vada il prindeau intr-un colt pentru ca fugea, ma rog
. Cand a vazut mancarea a vomitat
...fix pe brad!
[are baiatu'ala o tinta
] si ca sa nu vada mama am vrut sa intoarceam bradu cu parea aia la perete dar l-am daramat si am inceput sa ne chinuim sa il readucem in pozitie regulamentara.
Am reusit dar faza napa e ca toate globurile erau sparet[ma rog, aproape toate] si am vrut sa strangem cioburile si sa le bagam sub covor sa nu le vada mama. Ne-am chinuit vreo doua ore [fara prea mult succes]pana cand ne-a venit ora de somnic
si am adormit sub brad. Cand ne-au gasit mama si tata nu stiua ce sa faca[sa rada sau sa planga]
...si tata a inceput sa ne alerge si cand ne-a prins[somnorosi ne-am impiedicat de cateva ori prin casa
] ne-a pocnit amandurora urechile de ma crezut ca nu mai apucam urmtorul Craciun
. fundita?
Esti pus pe saga (glume)! Ai talent! Mai bine ar fi sa-ti concentrezi eforturile, pentru a da la comedie-actorie, sau poate scrii ceva.
Eu si cu fratemiu ne plictiseam.pe atunci aveam 7 ani si am zis eu sa desenam cu creta(colorata) pe pereti. am facut pe pereti adevarate capodopere
si dupa neam gandit sa stergem. am luat un prosop si l-am udat, am sters peretii insa din pacate aratau si mai rau... apoi am luat o gal; eata de vopsea din debara si am deat cu ea. noi credeam ca e var si ca am scapat basma curata. insa cand a venit mama si cu tata.
meau tinut morala dar a fost super.
Hm...Cred ca e de neiertat ce am facut eu cand aveam doar 5 ani si jumatate. Bunica mea statea langa Iasi intr-un si avea multe animale mici(era vara). Cred ca a fost o mare greseala din partea tatei cand m-a dus acolo.Am luat multa ata si am inceput sa leg pe rand toti puii pe care i-am prins(catei, pisici, gaini, rate, gaste si ce animale am mai prins pe acolo printre care mai erau si rame) si am plecat cu ele pe drum.Bine inteles ca animalele s-au incurcat in ata si bietele de ele erau speriate. Ah... ce vremuri. Aveau dreptate parintii ca imi va fi dor de Romania si de copilarie