| ღm0tzataaღ a întrebat:

Ce prostii mari ati facut cand erat mici?laughing eu am fugit cu varul meu de acasa fara sa spunem nimanui.laughing eu aveam vreo 5 ani si el 7,laughing neam plibat o zi intreaga prin satul buniiclorlaughing. ce mai originala prostie primeste >funda:happy. pupiiici:*:*:*

Răspuns Câştigător
| Drinni a răspuns:

Cand eram mica ne-a adus mama sa mancam in sufragerie, mie si varului meuhappyera iarna si era in preajma Craciunului si ticmai facusem bradul. Aveam vreo 5 ani si varul meu 4happy. Cand eram mic, atunci cand vedea mancare varul meu vomita asa ca trebuia sa il lege la ochi sa nu vada il prindeau intr-un colt pentru ca fugea, ma roglaughing. Cand a vazut mancarea a vomitatstraight face...fix pe brad!rolling on the floor[are baiatu'ala o tintasad] si ca sa nu vada mama am vrut sa intoarceam bradu cu parea aia la perete dar l-am daramat si am inceput sa ne chinuim sa il readucem in pozitie regulamentara.
Am reusit dar faza napa e ca toate globurile erau sparet[ma rog, aproape toate] si am vrut sa strangem cioburile si sa le bagam sub covor sa nu le vada mamarolling on the floor. Ne-am chinuit vreo doua ore [fara prea mult succes]pana cand ne-a venit ora de somnichappy si am adormit sub brad. Cand ne-au gasit mama si tata nu stiua ce sa faca[sa rada sau sa planga]happyrolling on the floor...si tata a inceput sa ne alerge si cand ne-a prins[somnorosi ne-am impiedicat de cateva ori prin casarolling on the floor] ne-a pocnit amandurora urechile de ma crezut ca nu mai apucam urmtorul Craciunrolling on the floor. fundita?

3 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Esti pus pe saga (glume)! Ai talent! Mai bine ar fi sa-ti concentrezi eforturile, pentru a da la comedie-actorie, sau poate scrii ceva.

| alexutza222 a răspuns:

Eu si cu fratemiu ne plictiseam.pe atunci aveam 7 ani si am zis eu sa desenam cu creta(colorata) pe peretilaughing. am facut pe pereti adevarate capodopererolling on the floor si dupa neam gandit sa stergem. am luat un prosop si l-am udat, am sters peretii insa din pacate aratau si mai rau... apoi am luat o gal; eata de vopsea din debara si am deat cu ea. noi credeam ca e var si ca am scapat basma curata. insa cand a venit mama si cu tata.crying meau tinut morala dar a fost super.kiss

| MusicisMusic a răspuns:

Hm...Cred ca e de neiertat ce am facut eu cand aveam doar 5 ani si jumatate. Bunica mea statea langa Iasi intr-un si avea multe animale mici(era vara). Cred ca a fost o mare greseala din partea tatei cand m-a dus acolo.Am luat multa ata si am inceput sa leg pe rand toti puii pe care i-am prins(catei, pisici, gaini, rate, gaste si ce animale am mai prins pe acolo printre care mai erau si rame) si am plecat cu ele pe drum.Bine inteles ca animalele s-au incurcat in ata si bietele de ele erau speriatelaughing. Ah... ce vremuri. Aveau dreptate parintii ca imi va fi dor de Romania si de copilarie