| Bubu9110 a întrebat:

Ce puneti tot timpul pe primul loc : fericirea voastra sau a celor din jurul vostru?

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Fericirea mea e relativa(mint ca de fapt e inexistenta din cauza mai multor factori dar zic si eu) pe cand a altora mi se pare mai usor de realizat. Oferind cadouri fara nicio legatura cu ziua de nastere sau pur si simplu ascultand un om care are nevoie de cineva cu care sa vorbeasca e minunat

Apache
| Apache a răspuns:

Pun pe primul loc fericirea mea cand sunt inconjurat de persoane la care nu țin!
pun fericirea mea pe locul 2 atunci cand sunt inconjurat de persoane la care țin enorm!

| fabiola a răspuns:

Cand esti tanar te gandesti la fericirea ta, cand ai copii, te gandesti intai la fericirea lor!

| lays a răspuns:

Daca iubitul, mama si nepotica mea sunt fericiti.atunci sunt si eu fericitahappyimi place la nebunie sa-i vad zambind. e ceva unichappy

| blabal a răspuns:

Eu sunt fericit cand fac pe cineva fericit happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o intrebare retorica? Toti vrem fericirea noastra. Chiar si cei care vor in primul rand fericirea celorlalti o fac pentru ca avand oameni fericiti in jur, ei se simt mai bine, sunt si ei fericiti. E precum un numar pe care il tot imparti pana ajungi la acelasi rezultat. Toate drumurile duc la Roma.

| lavinia23_5641 a răspuns:

A celor din jurul meu, daca cei din jurul meu sunt fericiti atunci sunt si eu