8 ani si are de toate. Cam mult.
Ca sa o scoti din casa spui ca e grasuta) i-ai o coarda de sarit. Va sta afara cu prietenele si va face miscare.
Aceași problemă o am si eu. Am rămas în pană de idei. Am 3 nepoate mai măricele, 7-10-12 ani și vreau să le fac cadou de Crăciun, iar până acum la toate le-am luat câte o rochiță, un set diferit de agrafe de păr (din alea cu perluțe și diferite modele), la cea mare i-am cumpărat un set din 5 perechii de șosete din alea care se potrivesc la sandale (poate ai văzut că sunt iarăși la modă), iar la celelalte două le-am luat câte un set de ciorapi lungi în diferite culori. Mai vreau să le cumpăr și ceva dulciuri, iar în rest nu știu dacă mai găsesc ceva interesant prin magazine. Poate le mai iau câte o carte că le place să citească, dar în rest nu mai am nicio idee!
Dulciuri nu am voie sa cumpar de niciun fel pentru ca e destul de grasuta pentru varsta ei (chiar exagerat) si imi iau bataie
Arunci cumpăra o carte cu sfaturi de mâncare pentru slăbit și dă-o la mama ei. Glumesc ![]()
Ideea e că dacă are de toate nu mai ai ce să-i cumperi, așa dar poți să-i cu pari ceva ce are dar un alt model. De exemplu o cutie de piese lego, știu că există mai multe modele. O mașină cu telecomandă, un set de păpuși sau ceva de genul. Oricum unele jucării se strică și le poate înlocui cu cele primite de tine
Pai nu am mai auzit sa se joace cu papusile sau alte jucarii. Ea e cu telefonul mai mult, cu prietenele ei, se joaca pe afara. La haine nu m-as baga pentru ca nu as sti ce marime sa iau sa ii vina. Grea treaba...
Vai telefonul ăsta. Poate găsești ceva accesorii pentru telefon. Am uitat de parfumuri, gel de dus și deodorant nu poți cumpăra că dai de înțeles că nu se spală, dar un parfum mă gândesc că îi poți cumpăra! Sau bile de baie, din alea pe care le pui în apă ca să se coloreze!
Îmi place să fac cadouri dar întotdeauna mă împotolesc!
Ideea cu lego e buna, perna nu cred ca e gata pana duminica
Mariana567 întreabă: